![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
לאח שלי יש נתונים דיי גבוהים 56 ודפר 70
פרופיל 72 לקחו אותו לשיריון לא התפנה מאז רק מעבירים אותו תפקידים הוא היה נראה לי בכל חיל אפשרי בצה"ל בסוף הוא כבר איזה חודשים בקירייה נהג במשרד הביטחון אם למדתי מיזה משהו זה שיהיה לך מטרה.. גם אם אתה הולך לג'ובניק תידע מה אתה הולך לעשות אל תגיד להם סתם אני רוצה ג'ובניק הם ייתקעו אותך באיזה מקום חרא אתה תחזור בשעות לא שעות וגם כל אלה שבקירייה וכל היום בעזריאלי תאמין לי שאל תילך לזה אח שלי רק סובל שמה ועוד אח שלי בעליתה של הקירייה.. הוא נהג בוס שמה לפעמים זה הכי אחלה בעולם למה הוא נהג של מישהו פרטי אז יכול להיות שהוא בחו"ל ואז לאחי יש איזה שבוע בבית עם אוטו ודלקן ![]() אם אתה הולך לג'ובניק אז לך למשהו שבאמת מעניין אותך.. דרך אגב כל המודיעין ואלה קוראים להם תומכי לחימה לא? לא נראה לי שאפשר להגיד שאיזה אחד מתכנת ב-8200 הוא ג'ובניק.. (עם כל הכבוד לקרביים..) אם יש לך 72 לך לשיריון אם יש לך פרופיל יותר קרבי הייתה ממליץ לך ללכת לחי"ר.. קרק"ל לא מכיר אבל אני ששיריון זה אחלה חיל ואחלה אנשים אם יש לך 72 לך לשמה.. אני גם הייתי במצב כמוך רק שלי יש נתונים טובים קב"א 56 ודפר 80 קיבלתי זימונים מחא"ן ומעוד מקומות.. אבל אני רוצה רק קרבי ואם להיות ספציפי אז מג"ב ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|