![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציינתי במדריך שהוא נלקח מאתר אינטרנט אחר, תסתכל בהתחלה
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
הוספת את זה אחרי שאמרנו שזה מאתר אחר =]
# 13 |
חבר בקהילה
|
הבלטתי את זה, כי כנראה אנשים כמוך לא ראו את זה..
# 14 |
חבר בקהילה
|
מתנצל שקפצתי למסקנות |
![]()
# 15 |
חבר בקהילה
|
זה מין טרנד ישראלי מטומטם לדעתי. לתרגם מדריכים.. מי צריך את זה?
א. יש google translate ב. זה פשוט מעאפן לדעתי לקחת מדריך של מישהו אחר ולשים בבלוג שלך. ג. חומר מקורי זה מה שיעיף את הבלוג שלך באוויר ולא תרגומים. מנהג ישראלי משונה ומגונה לדעתי. בוא נגיד שלא הייתי נכנס לבלוג שלך אחרי שהייתי רואה דבר כזה אלא ממשיך לקרוא מדריכים מהאתר המקורי כי שם באמת יש דברים מקוריים. פז.
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני אישית חושב שאתה טועה, וGOOGLE TRANSLATE הוא כלי שעדיין לא בשל מספיק בשביל לתרגם מילים בהקשר שהם נאמרים. אין לי שום בעיה שתקרא מהבלוג המקורי, אם אין לך בעיה עם אנגלית.
מעצב אתרים ![]() שם: אבי כהן | דוא"ל: jobs(at)cubes.co.il | טלפון: 054-7980728 חיים בלתי צפויים , בניית אתרים , עיצוב גרפי וטכנולוגיה Last edited by cubes; 13-12-10 at 21:31.. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ב. לא הייתי קורא את הבלוג שלך כי הוא לא מקצועי מהסיבות הבאות: 1. תוכן לא מקורי. 2. בבלוג עיצוב וטכנולוגיה מקצועי לא הייתי מכניס סיפורים של "פרשת שבוע" (שכמובן לא אתה כתבת אבל יפה שטרחת לציין את זה הפעם) לא יודע מאיפה בא לך הרעיון, אבל שיהיה בהצלחה עם זה. 3. בלוג בנושא עיצוב ללא עיצוב או עם תבנית שנראית כמו פייסבוק נראה לי כמו בלוג ילדותי לא מקורי ומגוחך. אבל זה בטח בשביל שאנשים ילחצו על פרסומות האדסנס שלך כדי שתוכל לעשות עוד 5$ דולר בחודש ואני אופטימי. 4. לא הייתי קורא בלוג שמאשר תגובות ספאם כמו התגובה בפוסט הזה: http://www.idomain.co.il/65-breathtaking-poster-design/ אני מקבל בערך 10 כאלה ביום באתר שלי ואת כולם אני מוחק כי הם ספאם נטו. למה שמישהו אמריקאי ירצה לקרוא את בלוג בעברית ברמה נמוכה. אגב גם הפוסט הזה הוא לא שלך אבל יפה שציינת את זה אשמח לראות משהו מקורי ושימושי שאתה כתבת ולא עוד round-up של תמונות\פוסטרים\עבודות\מדריכים. משהו מ-ק-ו-ר-י ! 5. מגניב זה עוד ממשיך: בלי להאמץ מצאתי עוד פוסט שאתה ציינת שאתה ריכזת את התוכן בו הפוסט שלך: http://www.idomain.co.il/35-%D7%A2%D...7%D7%A8%D7%99/ הפוסט המקורי: http://designtutorials4u.com/35-awes...and-resources/ הפעם שמתי screenshot שיראה שכתבת שאתה ריכזת את זה לפני שתוכל לשנות את זה "באלגנטיות". ![]() ג. אחלה בלוג! אני לא יכול לחכות למדריך הבא!
Last edited by *Bluz; 14-12-10 at 00:33.. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אני מרגיש שהתגובות מגיעות מתוך עמדה ולא מתוך חוות דעת אמיתית...
קצת חבל שאתה מנסה לפגוע בשמו של הבלוג עם תגובות לא אובייקטיביות אולי זה בגלל בלוג אחר שקיים ברשת ששייך לחבר שלך דניאל שטרנליכט gandtblog..com שגם הוא דרך אגב מעתיק פוסטים ואף לוקח קרדיט לעצמו וראיתי שאתה דווקא מאוד אוהב את הבלוג הזה נ.ב חיפוש קטן בגוגל יכול להביא לך עוד הרבה בלוגים חלקם איכותיים יותר וחלקם פחות, שהעתיקו את הפוסט אחד לאחד (לפחות אצלי לא נעשה רק קופי פייסט) לצפייה בתוצאות: לחץ כאן ולא כולם יודעים או רוצים לקרוא באנגלית אז.. אם לא מתאים לך להיכנס אז אל...אבל אל תשמיץ!
מעצב אתרים ![]() שם: אבי כהן | דוא"ל: jobs(at)cubes.co.il | טלפון: 054-7980728 חיים בלתי צפויים , בניית אתרים , עיצוב גרפי וטכנולוגיה Last edited by cubes; 14-12-10 at 10:26.. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם אתה כבר רוצה לציין משהו בפני אז יש לי אתר משלי bluzgraphics.com אתה מוזמן להכנס אליו ולראות שגם התבניות והכל שם חומר מקורי. שזה מגניב אגב לא יודע למה אנשים אוהבים חומר מקורי זה מין קטע מוזר כזה, תנסה את זה מתישהו. וזה שאתה מראה שיש עוד אנשים מפגרים שעושים אותו דבר כמוך לא הופך אותך לבסדר כי "תרגמת" אותם וטענת שהם שלך. תחשוב קצת בהגיון ותבין שהתגובות שלך מגוכחות. אבל...אחלה בלוג! לא יכול לחכות לפוסט הבא! ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|