![]() |
# 1 |
Winner
|
יצירת RSS
אהלן,
אני מנסה ליצור RSS עבור האתר שלי, האתר בנוי ב- PHP. לא ממש הבנתי איך ניתן לשלב RSS + PHP. כשאני כותב בכותרת של ה- item ב-RSS בעברית, הוא לא מציג לי כלום, שגיאה. אבל כשאני כותב באנגלית, הוא מראה הכל בסדר. rss.php: קוד:
<?xml version="1.0" encoding="windows-1255" ?> <rss version="2.0"> <channel> <title>כותרת</title> <description>תיאור</description> <link>לינק</link> <? include('xxx.php'); mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect"); mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB"); $top3 = "SELECT * FROM `xxx` ORDER BY xx DESC LIMIT 0, 20"; $new3 = mysql_query($top3) or die(mysql_error()); while($rows3 = mysql_fetch_array($new3)){ ?> <item> <title>כותרת</title> <link>לינק</link> <description>תיאור</description> <pubDate>תאריך</pubDate> <category>קטגוריה</category> <author>מפרסם</author> </item> <?php } ?> </channel> </rss> ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אתה צריך להציב
דוגמא: קוד:
$rows3['title'] בכל מקרה אם אתה לא מסתדר קח איזה מדריך. http://www.webreference.com/authorin.../custom_feeds/ |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
שגיאת PHP או הדפדפן מראה שגיאת פיענוח XML?
תכתוב פה את השגיאה ותראה את הפלט של הקוד שלך
# 4 |
Winner
|
DanielHay מדריך מסובך מידי.
מכיר אולי משהו יותר פשוט? הקוד שאני משתמש בו נמצא למעלה. השגיאה: קוד:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/xxx/domains/xxx/public_html/rss.php on line 1 |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
הסימן שאלה בהתחלה (לפני המילה xml) מחשיבה אותו כפתיחה לקוד PHP....
2 פתרונות שחשבתי עליהן עכשיו (כי יש יותר מ-2): 1) לשים את השורה הראשונה בתוך echo 2) להשתמש בשפת תבניות (smarty וכדו'...)
הקמת חנות אינטרנטית לפי דרישות הלקוח. Last edited by solcito; 30-11-10 at 01:54.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Winner
|
ציטוט:
קוד:
<?php echp '<?xml version="1.0" encoding="windows-1255" ?>'; ?> Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/xxx/domains/xxx/public_html/rss.php on line 1 ומה זה שפת תבנית smarty, איך זה יעזור לי? |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחי שמע זו בעיה.
אלו שגיאות הכי בסיסיות בPHP, שפשוט יש לך שגיאת כתיב ואם אתה לא יודע איך להתמודד איתם אתה צריך לחזור לבסיס. שמת לב שלא כתבת echo כמו שצריך אלא echp? קוד:
<?php echp '<?xml version="1.0" encoding="windows-1255" ?>'; ?>
# 8 |
Winner
|
טעות שלי.
הקוד המעודכן: קוד:
<?php echo '<?xml version="1.0" encoding="windows-1255" ?>'; ?> <rss version="2.0"> <channel> <title>כותרת</title> <description>תיאור</description> <link>לינק</link> <? include('xxx.php'); mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect"); mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB"); $top3 = "SELECT * FROM `xxx` ORDER BY xxx DESC LIMIT 0, 20"; $new3 = mysql_query($top3) or die(mysql_error()); while($rows3 = mysql_fetch_array($new3)){ ?> <item> <title><? echo stripslashes($rows3['like']); ?></title> <link>לינק</link> <description>תיאור</description> <pubDate>תאריך</pubDate> <category>קטגוריה</category> <author>מפרסם</author> </item> <?php } ?> </channel> </rss> |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אולי יש לך תווים לא חוקיים כמו &.
תשים כאן את הפלט של ה- view source
# 10 |
Winner
|
הצלחתי.
הוא לא הציג כלום בגלל שהתווים היו בג'יבריש ריבועים. אז עשיתי: קוד: