|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
רפי קח רגיעון ותירגע מה הדיבור הזה
לא סובל את העם שלכם אתה חלק מהעם הזה ולפי הבנתי אתה מתכוון לישראלים שיודעים להעתיק לגנוב וכו'! גם אם זה מה שאתה חושב שמור את זה לעצמך ואל תכליל את כולם כי יש עוד הרבה אנשים פה ובכללי שהם לא לוקחים רעיונות של אחרים.! ולפי דעתי יוסי מעצב מעולה כניראה שבעיצוב הזה הוא נפל אבל ביתר העיצובים שאני ראיתי שלו הם היו מצויינים! |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אני לא סובל את העם של המעתיקנים.
ואני לא מבין אותך יוסי...אני לא מבין את כל אלו שמעתיקים איך יש להם את ההרגשה הזאת להעתיק ולנסות למכור...זה מגעיל אותי. ולא, אני לא הולך עם הראש בקיר. אני מנסה להגן על החבר היקר שלי ששמו אלירן. להגן עליו מהגנבים למינהם. ואל תחשוב שזה משהו אישי ואני רק נגדך. רק תשים לב, כל אחד שאני רואה שהוא מעתיק, אני נכנס בו עד הסוף. ואל תצפה ממני לרחם. עיצוב מועתק==סיבה טובה בשבילי להכנס במעתיק. נקודה. |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
כפרה על יוסי נשמה טובה.
חבל שאני לא יכול לערוך את ההודעות הקודמות. אבל ממש חבל, תנסה שהעיצובים לא יהיו דומים לעיצובים של מעצבים עיקריים כאן...במיוחד אלירן ![]() ואז תקבל פירגון כמו שצריך ![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אנשים מזה לגנוב סגנון????
אני לא ראיתי בן אדם שיש לו רשיון לסגנון מסוים... להגיד שזה אותו דבר ושהוא ממש התחיל את העיצוב על העיצוב של אלירן אי אפשר נכון??? אז נכון יש סגנון דומה מאוד לאלירן.. אבל אני לא שמעתי שלאלירן אם כל הכבוד (יש לו עיצובים מדהימים והעתקה ממנו ממש לא באה בחשבון!)יש רשיון על הסגנון ????......... יש במוזיקה סגנון ראפ.....אפילו משהו יצר אותו, האם זה אומר שאם אני יוצר בסגנון ראפ אני מעתיקן?? וכך זה בכל סוג של סגנון!!!!!! אפילו אם אלירן הוא הראשון לסגנון הזה.... תחשבו על זה....:qqb007: ואם פעם אמרו "סוף מעשה במחשבת תחילה" אני אומר "סוף תגובה במחשת תחילה"...:qqb014: |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בדיוק טל, ממש תגובה במקום, זה גם מה שאני חושב! בכל מקרה תודה לכם על התגובות. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|