![]() |
# 11 |
עסק רשום [?]
|
דוגמא למה שרשמת רונקה:
http://www.nsns.co.il - אתר שאני עיצבתי, לאחר הקידוד הופתעתי לגלות שאין לי קרדיט והוא שונה אפילו. לכן, לפני כל עבודה אני דואג לברר את נושא הקרדיט. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
כמו המקרה של ארתור זה בעצם המקרה שקורה לי ,
רק שאני לקחתי תוספת תשלום על הורדת הקרדיט , אבל לא על זה שישימו קרדיט אחר ,שלא שלי , ואז בעצם יוצא שאנשים שנכנסים לאתר רואים תקרדיט השני כמי שעיצב את האתר , וככה אני מפסיד. לכן לפי דעתי צריך לקחת תוספת תשלום כפולה על זה , ואו פשוט להתווכח ולא להוריד [קצת קשה-יכל להביא להפסד הלקוח ] אבל זה דבר מעצבן לפי דעתי , מאוד מעצבן , אני עובד שעות על זה ובסוף הוא "כאילו " עשה תעיצוב . . |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
חח
מה אתה מסתבך סתכל מה אני עושה אם אני עושה למישו לוגו או באנר דברים קטנים או אפילו פורום אז אין לך אפשרות לשלוט על זה כלכך אבל אם אני מעצב אתר, אני פשוט שם קרדיט לא גדול, קטן, לפעמים רק לוגו ולפעמים רק Design By texture ושם להם את זה שמה למטה ומדביק להם אותו לבלוק ככה שהם לא יכולים להוריד רק אם הם יירצו להוריד זה יהיה גם את כל הלייר שאליו הדבקתי את הקרדיט (שאני מדביק לליר רציני, בלוק או משו) ואז פשוט זה נשאר :P אלה אם הם זונות ומבקשים ממעצב שיוריד את זה, כאילו שייטשטש אבל אין להם מה לעשות. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
חחח ,אחלה דרך..
אבל אני מדבר על זה שהלקוח מבקש להוריד ... לא להתחכם איתו ולהתחיל ריב חח |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 16 |
עסק רשום [?]
|
הוא מתכוון שהקרידיט נמצא על חלק מהעיצוב למשל(עיצוב שמצאתי בתיק עבודות שלו): http://texture.load.co.il/img/work7f.png ואז הוא משלב את הלייר של הקרידיט עם הלייר של הרקע ,ואז אין שכבה נפרדת לקרידיט וגם בקידוד אי אפשר להוריד את זה
למרות שאפשר להוריד את זה בקלות עם קצת ידע בפוטושופ,אפשר לשים את זה על רקע קצת יותר מורכב ואז לא יוכלו,למרות שיש אפשרות חדשה בCS5 שנראלי שתוכל להוריד את הקרידיט Last edited by Erez | TrustMedia.co.il; 11-05-10 at 20:12.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
אבל מה שאתם אומרים זאת לא המטרה,
ותתפלאו אפשר להוריד הכל, אז לוקחים קצת סיכון ועושים איזה טשטוש קטן שמה.. מה גם ,שלא ראיתי אף מעצב ששם קרדיט ,[מדביק לפי הרעיון שלכם ]על איזה בלוק או משהו מתוחכם וחשוב.. כולם עושים אותו הדבר,למטה וזהו..ככה שזה לא הכי רלוונטי. גם בצייר אפשר להוריד את זה.. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
וזה לא רעיון שלי,פשוט הסברתי למה הוא מתכוון אני בעיקרון כשאני מתכנת אני שם קרידיט אליי,מקסימום הלקוח מבקש להוריד אז מורידים,ואולי אני מצפין את החלק של הזכויות כדי שלא יעשו זכויות למישהו אחר,אבל זה כשהלקוח עושה ששטויות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
מה זאת אומרת מצפין?
אתה מכתוון בקידוד כן ? |
![]() |
![]() |
# 20 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אף לקוח רציני לא יקבל מערכת עם "חלקים מוצפנים". קרדיט/לא קרדיט מסכמים בהסכם לפני נתינת הצעת המחיר. הלקוח מאפיין את מה שהוא רוצה - שואלים אותו שאלות כדי לכוון אותו - ונותנים הצעת מחיר. לא אומרים "עם קרדיט זה 3400 ובלי קרדיט זה 3700".... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|