![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
תשמעו אני כבר מבין בכל הבלגן הזה אפשר לפתוח אתר הימור בצורה חוקית רק חייב כמה דברים :-
1) דומיין עולמי 2) האתר נמצא על שרת במדינה אחרת כמו צרפת או גרמניה 3) לחסום את המהמרים מישראל 4) אסור לעבוד באתר או לערוך תצאות המשחקים מהארץ זה החוקים .. אבל אחרי כמה חיפושים אני מצאתי מעל 300 אתר הימורים ישראלי לא חוקי אפילו רק לישראלים ויש לי שאלה נכון שאסור הימורים וקזינו אבל אתם יודעים שנמצא עסקים כאלה בישראל כמעט בכל מקום בישראל עכשיו בקשר לחברה שתפסו אותם לפני כמה חודשים הם חברה שהאתר שלהם היה על שרת ישראלי זה אחד אבל זה לא היה בעיה הם השתמשו בעבריניים כדי להשיג את הכסף והרבה דברים גם לא שילמו מסים הם הגזימו מאוד אפילו כל העובדים הם מישראל וגם הכנסות במליונים לבנק בלי לדוויח מאיפה |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
תשמעו אני כבר מבין בכל הבלגן הזה אפשר לפתוח אתר הימור בצורה חוקית רק חייב כמה דברים :-
1) דומיין עולמי 2) האתר נמצא על שרת במדינה אחרת כמו צרפת או גרמניה 3) לחסום את המהמרים מישראל 4) אסור לעבוד באתר או לערוך תצאות המשחקים מהארץ זה החוקים .. אבל אחרי כמה חיפושים אני מצאתי מעל 300 אתר הימורים ישראלי לא חוקי אפילו רק לישראלים ויש לי שאלה נכון שאסור הימורים וקזינו אבל אתם יודעים שנמצא עסקים כאלה בישראל כמעט בכל מקום בישראל עכשיו בקשר לחברה שתפסו אותם לפני כמה חודשים הם חברה שהאתר שלהם היה על שרת ישראלי זה אחד אבל זה לא היה בעיה הם השתמשו בעבריניים כדי להשיג את הכסף והרבה דברים גם לא שילמו מסים הם הגזימו מאוד אפילו כל העובדים הם מישראל וגם הכנסות במליונים לבנק בלי לדוויח מאיפה |
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר על
|
ציטוט:
החוקים אומרים שאסור לאדם שגר בארץ לעבוד ולקבל משכורת או להיות בעל קשר כלשהו לאתר הימורים (גם אם האתר יושב בחו"ל). מה שאומר שבכל מקרה אזרח ישראלי (מבחינה חוקית) לא יכול לפתוח אתר הימורים.
![]() |
# 24 |
חבר על
|
אתה צודק לחלוטין. זה החוק.
# 26 |
חבר על
|
אשמח אם תיהיה יותר ספיציפי...
# 27 | |
חבר על
|
ציטוט:
בארץ יש חוק נגד הימורים ורק מוסדות מסויימים יכולים להפעיל הימורים מעבר לזה אין לשום אזרח בארץ לעסוק זאת מבחינה חוקית.
![]() |
# 28 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל זה לא המשרדים שעוסקים בהפעלת התוכנה והאתר המשרדים האלה עוסקים אך ורק בשיווק.
![]() |
# 29 |
חבר בקהילה
|
http://pr.bizportal.co.il/biznews02.shtml?mid=148307
"ניהול אתר הימורים כדרכם של דברים, מתפתים היזמים להתחיל בניהול האתר ממקום מגוריהם בישראל. מצב זה מעלה סכנות למנהלי ומפתחי האתר, אם במישור הפלילי ואם במישור המיסוי. על כן, בטרם יועלה אתר הימורים באינטרנט לרשת, יש לדאוג למטריה חוקית. האתר, הדומיין וניהולם ייעשה מחו"ל באמצעות חברה זרה וחשבון בנק בחו"ל, באופן שהשליטה וניהול בחברה יבוצעו מחו"ל. * הכותב הוא עו"ד העוסק בדיני עסקים ומשפט באינטרנט ממשרד הנר-עופר." |
![]() |
![]() |
# 30 | |
חבר על
|
ציטוט:
הרי אם תדווח לרשויות המס - זה לא חוקי מכיוון שזה עסק שעוסק בהימורים. שים לב לדבר נוסף, על פי העורך דין ניהול החברה צריך להיעשות מחו"ל, והרי אתה הוא זה שמנהל את האתר ולא מחו"ל - כך שבאופן כללי גם זה לא חוקי.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|