![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
JAVA - לולאות
שלום לכם, לאחר שעתיים ויותר של חשיבה של תרגיל פשוט אני לא מצליח לפתור
זוהי ההוראה: "כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם N ומחשבת סכום N האיברים בסדרה הבאה:" 1-2+3-4+...-n חשוב לציין שזה בלולאות ועם מונה או צובר. לא מערכים ודברים מתקדמים. תודה מראש!!! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
function sum( N:int ){
var NSave:int = 0; for (var i:int = 0; i < N; i++) { NSave += i; }} לא ידוע JAVA, מניח שהקוד עצמו דומה. אבל זה נראה פשוט מדי מכדי שתסתבך, פספסתי משו? |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
@gaming-pc בגדול אתה צודק אבל יש לך טעות קטנה. הלולאה שעשית היא מ0 עד N-1, צריך לעשות i=0 וi<=N במקרה הזה.
@106FM הקוד של @gaming-pc הוא לא Java מן הסתם אבל אני מניח שתבין מכאן את הקונספט. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני לא ממש מצליח להבין מהקוד שלו.. אם תוכל להמיר את זה ל-JAVA זה מאוד מאוד יעזור!
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
גדשכשד
ציטוט:
![]() הממ, במילים פשוטות: אתה לוקח את I, עושה לו לולאת For, כל עוד הוא קטן\שווה לN, זה יתבצע. במשתנה אחר (NSave בדוגמא) אתה שומר את הסכום של כולם. בכל פעם שהלולאה רצה, אתה מוסיף את הערך של I לNSave. ככה ש-I מתחיל מ0 ועד לערך של N. ( אז רק התחלת ללמוד Java אני מניח, או שפת תכנות ראשונה שלך בכללי? ) איך לכתוב את זה ב-Java אני לא יודע. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
חברים! תודות! הצלחתי!
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לפי מה שgaming-pc כתב הוא לא הבין את השאלה, אם אני הבנתי נכון שמתי שi זוגי אתה מוסיף את i למונה, וכשהוא אי זוגי אתה מחסיר אותו, בכל אופן אם אתה בתיכון אז ככה
PHP קוד:
Last edited by FuZuL; 31-12-09 at 00:24.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|