|
|
|
|
# 1 |
|
חבר על
|
פשוט , אני קניתי כרגע גוף קירור Thermaltake V1 AX וגוף קירור גדול גם לצ'יפסט וזה לוקח הרבה מקום , בנוסף יש לי 2 זכרונות עם HEAT PIPES שזה גם תופס מקום.
הכרטיס מסך שלי ממש ארוך כמעט מגיע לHD ואני מתכנן עוד לעשות SLI. בשביל זה אני צריך מארז גדול נורמלי וכזה שיש בו קירור טוב. בקשר ללדים זה לא משנה לי ממש לי אישית זה לא מפריע , אני אישית אוהב לדים כשזה בפנים , לא מחוץ למארז.
|
# 2 |
|
אושיית הוסטינג
|
נראה לי שהלכתם רחוק מדי,
לעבודה תקינה, מספיק מארז גנר'י לחלוטין. כל המאווררים/קטודות/קירור מים/קירור אוויר גרנדיוזי - הכל ליופי/אוברקלוק. אם נשתמש במארז MIDI atx, אפור, בלי מדבקות/40 מאווררים, החומרה תעבוד בסדר גמור בלי בעיות, לא יהיו מסכים כחולים/קריסות וכו'. תקין לחלוטין. ולאלו שלא מאמינים, מארז שבתקופתו הוצע למכירה, מדובר במארז מתצורת Shuttle(קטן, מאוד), שמכיל בתוכו: 1. ספק כוח - מנגל מס' 1. 2. 2 מעבדים Opteron 940 - מנגל מס' 2. 3. 2 כרטיסים גרפיים PCIE שעובדים ב-SLI - מנגל מס' 3 ו-4. והחומרה, עובדת. אבי
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|