![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הפרת זכויות יוצרים - עד כמה רחוק אני יכול ללכת עם זה?
שלום, ערב טוב וחג שמח!
לאחרונה למעלה מ5 פורמים ברשת העתיקו לי אלמנטים מהעיצוב. אחד מהם החמיר בצורה מטורפת ולקחת את כל החלק העליון ואת הרקע שבאתר - שלא נדבר על הקוד היחודי ומוד יחודי שקיים במערכת הפורמים. דבר שהעלה לי את החלסטרה. אני רוצה ללכת עם זה הכי רחוק שאני יכול - מאיפה אני מתחיל? תודה מראש, שבוע טוב.
# 2 |
הוסטסניון
|
הכי רחוק ?
יש לך הוכחה שזה שייך לך ? אם כן בית משפט אם לא אז אליו הבייתה זה הכי רחוק שיש אחי |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
לצורך העניין יש לי קבצי PSD של כל הפורום ששייכים כמובן לי.
אני לא רוצה לסגור עניין מחוץ לפורום כי זה ייגמר לא בטוב. פניתי לVBULETTIN והחשבון יוחרם, תודה בכ"ז. (עדיין שוקל את האופציה של לתבוע את הפורום ובעליו)
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני מניח שתצטרך להוכיח: ( אם אתה מתכוון ללכת למשפט )
א. שזה היצירה שלך, שלא נתת רשות להעתיק או לפחות להוכיח שקיבלת רשות לקחת את זה ממקום אחר, וזה היה באתר שלך ראשון. ב.להוכיח שלקחו את זה ממך. כל אחד יכול לטעון שלקח את זה מהשני. ג.נזקים ( לאקסטרה כסף ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אם העיצוב והמוד לא רשומים כחוק שהם שייכים לך , אתה לא יכול לעשות כלום!
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מה זה רשומים כחוק. חוק זכויות יוצרים קובע שכל יצירה שלך מוגנת והיא שמורה לך. אם אתה כותב ספר נראה לך שאני יכול להעתיק אותו?? זה לא עובד ככה. אני לא עורך דין ואני לא מבין בזה לעומק, אבל אם תוכל להוכיח שהדברים אכן שלך, לדוגמה אם יש לך מייל שקיבלת את הPSD לפני שהם שמו את זה באתר או משהו כזה, אז אין בעיה לתבוע. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
SpiKerG אני כל כך מסכים עם שי, אתה מדבר כל כך הרבה שטויות.
הייתי במקרה בהרצאה של עו"ד חיים רביה [עו"ד אשר עוסק בדיני אינטרנט] ומה שהוא אמר זה שחוק זכויות יוצרים קובע שבשניה שפתחת משהן, הוא שייך לך והזכויות יוצרים של המוצר [כביכול מוצר, יכול להיות כל דבר] שייכים לך. אתה מוזמן להכנס לאתר שלו ולקרוא עוד - http://www.law.co.il/ בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לגבי פותח הנושא: במידה ואתה מצליח לסגור לו את הפורום, תסתפק בזה - כי לגרור את זה לבית משפט (גם אם זה לתביעות קטנות מה שדורש הרבה פחות עבודה) לפי דעתי מיותר. אם התופעה תמשיך, אז תראה כבר מה עושים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|