![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
האם יש סיכון בקישור דומיין לאיחסון?
מצטער על הבורות,
אני ממש לא מבין בנושא הזה לצערי. לפני כמה ימים רכשתי דומיין לאתר שאני ושותף מתכננים להקים. איזה אחד הציע לנו איחסון חינם תמורת שורה קטנה של פירסומת באתר העתידי שלנו, וההצעה הזאת נשמעת לי מאוד מפתה. (איחסון זה דיי יקר, לפחות ביחס לתקציב שלי לדבר הזה) אז רציתי לשאול, האם קיים איזה שהוא סיכון אם אקשר את הדומיין לאיחסון שלו? אני לחלוטין לא מבין בזה דבר ואיני רוצה לקחת סיכונים מיותרים. תודה רבה והמשך יום טוב, דניאל. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
בתור בעל אתר אחסון חינמי, אני אגיב ואומר שחד וחלק לא!
אין לו דרך לפגוע או לגעת לך בדומיין, הדבר היחידי שהוא יכול לעשות זה לחסום אותו בשרת, משמע שבאותו שרת ספציפי שבבעלותו, לא תוכל להשתמש בדומיין, אבל על כול אחסון אחר כן. אם אתה רוצה אחסון חינמי תמורת שטח פרסום אחד, ואתר המסייע לך עם מספר דברים להורדה כגון עיצובים יחודיים ומערכות.. צור קשר
# 5 |
חבר מתקדם
|
כן.
הדומיין שייך לך והוא מוחזק אצל החברה בה רכשת אותו. אתה יכול כמובן גם להעביר את האחזקה שלו לחברת דומיינים אחרת. כשאתה מגדיר NS לדומיין שלך אתה במילים פשוטות עושה שמעתה ואילך הוא מקשר אל כתובת השרת שהגדרת זה הכל Last edited by israel; 24-11-09 at 21:56.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
דרך לוח הבקרה של האחסון אתה מכניס את הדומיין שהפנת את ה-DNS שלו ל-NS של האחסון שלך.
ההגדרה בלוח הבקרה של האחסון מקשרת בין ה-NS לשרת האחסון. רוצה לעזוב את האחסון? האחסון נפל? תוכל להפנות את ה-DNS בכל זמן שתרצה לשרת אחר. אין ביכולת חברת האחסון לגנוב את הדומיין. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|