|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
טוב ,בכל מקרה כתבתי שם 300 והיה לי בצד pixels/cm
ואז לחצתי OK וזה פתח לי דף מממממש ענקי חח זה צריך להיות כל כך גדול ? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
הדפסה של בית דפוס זה שונה מעיתון או ממדפסת רגילה
בעיתו משתמשים בדרך כלל ברזולוציה של 250DPI וזה משתנה מעיתון לעיתון בדפוס משתמשים ב- 300DPI כשבמדפסת או בדף אינטרנט זה 72DPI בכל המקרים ניתן לשמור בסיומת JPG ישנם שני סוגי דפוס הראשון זה דפוס דיגיטלי - התמונה להדפסה יכולה להיות ב RGB השני זה דפוס אופסט (כאשר מדובר על כמויות משתמשים בדפוס זה) - התמונה צריכה להיות CMYK , אם תשלח RGB יהפכו לך שם ל CMYK והצבעים יהיו לא כמו ששלחת כי יש הבדל גדול בניהם. ציטוט:
וכמו שאמרו כולם מומלץ תמיד לבדוק אם המקום שידפיס איך הוא רוצה את הקובץ כי רק כך לא יבוצעו שינויים בקובץ Last edited by mdanan; 08-07-09 at 21:37.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אוקי,
מחר אני יתקשר ואני יברר תגודל והכל , הם צריכים להגיד לי למשל 300DPI ,200 DPI וכו'? כנ"ל גם בעיתון ? בעיתון אומרים לי איזה גדלים של פרסומות נשארו למשל...ואז יגידו כמה DPI ? אז בעקרון : DPI יגידו לי כמה בחברה של העיתון /בחברה של הפליירים. בפליירים לעשות CMYK . אני יודע שבבית דפוס לא יגידו לי איזה גדול לעשות .. זה הלקוח יגיד אבל הם יגידו לי כמה DPI ? או שתמיד לעשות 300 ? ובעיתון בטוח יגידו כמה DPI כן? זה מה שאני צריך לדעת בעקרון? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אוקי,לא משנה איכות.
בבקשה אל תריבו. אשמח אם תענו לי על השאלה בתגובה הקודמת |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אוקי,
אבל אמרו באיזו תגובה שלעיתון מעצבים ב-250.. לא להתייחס לזה? לעצב גם לעיתון וגם לפליירים ב300 ? |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפילו אם הם ירצו 250DPI, עדיף תמיד לעבוד ב-300DPI.
כמו שכבר אמרתי, להקטין תמיד אפשר, להגדיל לא.
# 7 |
חבר על
|
אוקי,
תודה תודה לך ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
כמו שרשמו לך בדרך כלל בעיתון זה 250DPI
ובדפוס זה 300
# 9 |
חבר על
|
תודה =]
בכל מקרה אני יעשה 300 DPI למקה ש... רק שאלה. אם אני מתקשר לעיתון,ושואל איזה גדלים של פרסום יש.. וסתם דוגמה,אומרים לי 16X16 .... אז אני בעקרון עושה ככה? : http://www.siz.co.il/my.php?i=z2jym3twmieq.png וכנ"ל על פליירים כן? רק שבפליירים אני עושה אחד יותר,למשל מבקשים 16X16, אני יעשה 17X17 כי אמרו לי שחותכים שם.. אז זה הכל? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|