|
|
# 16 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
היה לנו אוליגרך? לכם יש 10 שנה אוליגרך אחר, קוראים לו שחר (כן זה שיושב ליושב ראש ההתאחדות על הראש ואני לא אגיד עוד איפה). בית"ר לא שיחקה כדורגל יפה? גם בלי מאמן, בית"ר עשתה בית ספר לכל הליגה, כמה כישרון כמה התקפות כמה יופי במשחק כזה פשוט שנקרא כדורגל- יש גם איזה משפט ששלמה שרף אמר השנה, "בית"ר בעטה 26 בעיטות לשער, זה כמות שגם הפועל וגם חיפה לא עושה ב 3 משחקים בייחד" אני מציע לך לצאת מהבועה הירוקה שאתה נמצא בה ידידי, מכבי חיפה לא לקחה אליפות, היא גנבה את השאריות אליפות שבית"ר השאירה אחרייה. אחרי המכות שקיבלנו על שולחן בית הדין המגעיל של ההתאחדות, אחרי תבוסה בקרקוב, אחרי שהבוס המסריח שלנו לא פה 6 חודשים, אחרי ירידה מנטאלית ענקית ואחרי פצ'ימו גרשון- אנחנו עדיין הקבוצה היפה בליגה, הצעירה בלידה- קבוצה שבשבילה משלמים כדי לראות כדורגל. קבוצה עם הקהל היפה ביותר והתומך ביותר, הקהל שמביא הכי הרבהלמשקחי חוץ ולמשחקי בית. ולכם מכבי חיפה, לא מגיע אליפות כי שחקתם כדורגל שמזכיר לי ימים אפלים בשנות אי שם בשנת 2001. שיהיה מזל טוב למרות הכול =]
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|