![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
כבר הגזמתם... הגיע הזמן לשנות את החוקים אתם לא חושבים? שיהיה מותר להשתמש בgmail
יש לאנשים בעיות עם מייל של הספק.
למה אי אפשר להשתמש במייל של gmail? זה הגיע למצב שאני רואה 2-3 אנשים על משתמש. מה אנחנו באפריקה ? (בדיחה לא מוצלחת ![]() מציע לשנות את העניין הזה.
חסום
|
אני חושב שזה יקל קצת, אבל מצד שני רמת הפורום תרד בגדול.
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
קודם כל כי ככה המנהלים החליטו והם לא ממש צריכים להסביר כל צעד שלהם
בנוסף, לדעתי זה רעיון מעולה אתה רוצה להראות כמו שאר הפורומים בארץ שמחפשים נירשמים חדשים? תראה מה הולך שם...לכל אחד יש כמה משתמשים ולכן אין להם בעיה ליצור ספאם ולעבור על חוקי הפורום בקלות כי זה לא יפריע להם פה זה אחרת. כל משתמש מהווה בן אדם אחד, זה אומר שברגע שעשית משהו רע יודעים שזה אתה ולא תחזור פתאום עם משתמש אחר (כמובן שכל דבר אפשר לעקוף אבל זה לא הנקודה) לכן שים לב שכאן תמצא פחות ספאם,ויותר משתמשים שגולשים כי כאן נעים ונוח לא מזמן דיבר איתי בן אדם שהושעה ,לא משנה מה הסיבה, אבל הוא הושעה לחודש ומאז הוא למד, בפורום אחר פשוט הוא היה חוזר תחת משתמש אחר והכל היה בסדר בקיצור, יותר הגבלה יותר איכות |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לפי דעתי זה מצויין, שומר על האיכות והרמה של הפורום !
|
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
כשאני הצטרפתי לפורום, גלשתי בו בערך 3 חודשים לפני שהצטרפתי. מייל של ספקית זה לא נוח ולרוב לא פעיל - אחרי שאתה מנוי 6 שנים, ויש לך כבר ג'ימייל וואלה או מה שזה לא יהיה - האימייל של הספקית כבר... נשכח. לפי דעתי צריך אפשרות למשתמשים רשומים לשנות אימייל, אבל להשאיר את ההגבלה.
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
זה נכון שזה מעלה את רמת הפורום אבל האימייל של הספקית כבר מת..
צריך לעשות להרשמה הראשונית מייל של הספקית ואימיילים מהפורום (עידכוני אשכולות, מנהלים , ה"פ) לGMAIL. |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אולי זה מעלה בצורה מסוימת את רמת הפורום, אבל בואו נחשוב על בן אדם אני מתכוון לבעל עסק שלמשל אין לו אימייל של הספקית לא אצל כל הספקיות מקבלים אימייל בחינם ורוצה להיות כאן ולהיות פעיל כאן.
נקודה למחשבה.
# 8 |
חבר וותיק
|
מה עם אפשרות של מישתמשים שממתינים לאישור? שמנהלים פעם בשבוע יבדוק מי נירשם ויאשרו את מי שצריך ומי שלא.
חבר מתקדם
|
אל תורידו את ההגבלה הזאת.
במקרה הזה מי שמקבל באן יחזור תוך דקה = הקהילה תהיה על הפנים. בכל מקרה לדעתי , חובה להרשם עם מייל ספקית (כולם מקבלים חינם) אבל מותר להוסיף מייל משני לקבלת עדכונים וכדומה. |
![]() |
# 10 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
בעבר ניתן היה להרשם מכל כתובת מייל. החלטנו להגביל זאת עקב מעשים חוזרים של הצפות (ספאם), ביקורות לא אמינות על עסקים והרשמה של אנשים רבים על מנת לפרסם עסקי אחסון אתרים לא חוקיים...מאסנו...אין לנו מספיק משאבים לפקח על הפורום כשכל אחד יכול להרשם...אנחנו מונעים מצבי כפילות משתמשים. אגב, הססמא למייל והיוזר הם לרוב היוזר וססמא של האינטרנט...כל מה שיש לעשות זה להכנס לאתר של חברת האינטרנט ולחפש שם את ההתחברות . אם שכחתם גם את ססמאת האינטרנט, שיחת טלפון אחת לספקית וזה מסודר. אני אישית, לא חושב שהמצב הזה ישתנה בעתיד הקרוב... המשך יום נעים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|