הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 22-04-09, 13:26   # 1
Aviad Chai
חבר חדש

מיני פרופיל

Aviad Chai לא מחובר  

[שאלות] כמה שאלות בכדי להיכנס לעיניין ולהרים את הפרוייקט

אז ככה, למנהלים חיפשתי את הפורום הכי מתאים לשם כך - אם זה לא מתאים לפה אני מצטער מראש.

אוקי, אז אני מתכנן להרים אתר אינטרנט שיפרסם צלצולים לפלאפון חינם, עכשיו רציתי לדעת מה לדעתכם גודל האיחסון שאני צריך לשם אתר שכזה, אני מעוניין לאחסן בו לא מעט צלצולים (בסדר גודל של כמה אלפים), לשאלות עצמם.

1) איזה גודל איחסון אני צריך לאתר כזה ע"מ שהוא יפעל כמו שצריך (בלי תקיעות), ובשביל שהוא יאחסן את הכמות הזאת?

2) תתחשבו בי אני לא מכיר את התחום, ג'יגה תעבורה = מה זה בעצם נותן? (מניעת תקיעות, פעילות רצופה של האתר?)

3) מה המחירים הנעים בשוק לעיצוב אתר (עיצוב טוב, לא משנה לי הגיל של המעצב כל עוד הוא טוב

4) לגבי דומיין, הבנתי שצריך לקנות אותו (אני לא טמבל אבל האם החיבור של הדומיין לאתר שלי היא פעולה מורכבת? איך זה באמת הולך...

5) והשאלה שאני הכי מאמין שאת התשובה לה אני לא יבין, אבל לגבי תיכנות אתרים. ברור לי שאני צריך מתכנת בקיא שיתכנת לי את האתר, אני ממש לא מבין בשפות תיכנות אני יודע כמה דברים ב-HTML שזה הכי בסיסי, אבל שמתחילים לדבר איתי בסינית C+ PHP וכל השפות השונות אני הופך לאילם, השאלה היא האם תוכן העיצוב (ודמותו) קשורים לשפת תיכנות המותקנת באתר? האם העיצוב מוביל לשפה כלשהי? וכמה מתכנת יקח לי לשם עשיית פאנל ניהול מובן, למה בלי פאנל שכזה אני מאמין שהאתר לא יהיה מעודכן...

ציון: חתיכת מבחן הבאתי פה, אני מצטער מראש...
אבל אם אני לא אשאל אני לא ידע.
  Reply With Quote
ישן 22-04-09, 13:40   # 2
N0B0DY
חסום

מיני פרופיל

N0B0DY לא מחובר  

1. אני לא יכול לענות על השאלה הזו מבלי לדעת כמה בערך כל צלצול שוקל.
אבל אם נצא מנקודת הנחה שכל צלצול שוקל לערך 2 מגה ויש לך 1000 צלצולים, נוסיף את הגודל של האתר (תמונות, קבצים, וכו') אני מאמין ש2.5GB יספיקו

2. קודם כל נסביר לך מהי התעבורה.
על כל מידע מסויים שעובר מהאתר שלך למשתמש וההפך (מהמשתמש לאתר שלך), יורדת לך התעבורה החודשית.
נגיד שקיבלת מכסה של 50GB תעבורה, וביום הראשון הורידו 500 צלצולים שכל אחד שוקל 2MB נשאר לך עכשיו 49GB תעבורה.
התעבורה היא חודשית, ונמדדת לרוב בGB ובכל חודש היא מתאפסת.
במידה והתעבורה החודשית שלך נגמרת לפני סוף החודש, האתר שלך לא יהיה זמין.

3. השאלה היא עד כמה העיצוב מורכב.
בעיקרון עיצוב לאתר כמו שלך (אני מאמין דף ראשי ודף משני), בסביבות 500 שקל

4. אתה מקבל פאנל, ובפאנל אתה צריך להגדיר מספר דברים פשוטים שלוקחים בערך 2 דקות.
יש המון מדריכים ברשת (לכל סוגי הפאנלים מהספקיות השונות).

5. יש המון שפות כמו שאמרת, PHP, ASP וכו'.
אני ממליץ לך לפנות למתכנת שיתכנת לך את האתר בPHP כי העלויות של השרת יהיו יותר זולות (אחסון ASP עולה הרבה יותר כסף).
תפנה למתכנת שיודע "להלביש" את העיצוב על המערכת שהוא יתכנת לך (קידוד / חיתוך).
ועלות תיכנות מערכת CMS כולל קידוד / חיתוך יכולה להגיע לאלפי שקלים.
הכל תלוי במה אתה בידיוק צריך.
  Reply With Quote
ישן 22-04-09, 15:22   # 3
Aviad Chai
חבר חדש

מיני פרופיל

Aviad Chai לא מחובר  

2.5GB איחסון?? פיי... בכמה נעים המחירים של דבר כזה?
ולפי מה שאני מבין רצוי תעבורה ממש גדולה, שמדובר באתר כזה.
  Reply With Quote
ישן 23-04-09, 08:38   # 4
N0B0DY
חסום

מיני פרופיל

N0B0DY לא מחובר  

אתה מוזמן לבדוק בפורום הצעות אכסון (http://www.hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=10) ולראות מה המחירים כרגע בשוק.

ואם אתה רוצה הצעת מחיר ממני אתה מוזמן ליצור קשר עם הפרטים שבחתימה
  Reply With Quote
ישן 24-04-09, 01:34   # 5
נריה
הוסטסניון

מיני פרופיל

נריה לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Aviad Chai צפה בהודעה
אז ככה, למנהלים חיפשתי את הפורום הכי מתאים לשם כך - אם זה לא מתאים לפה אני מצטער מראש.

אוקי, אז אני מתכנן להרים אתר אינטרנט שיפרסם צלצולים לפלאפון חינם, עכשיו רציתי לדעת מה לדעתכם גודל האיחסון שאני צריך לשם אתר שכזה, אני מעוניין לאחסן בו לא מעט צלצולים (בסדר גודל של כמה אלפים), לשאלות עצמם.

1) איזה גודל איחסון אני צריך לאתר כזה ע"מ שהוא יפעל כמו שצריך (בלי תקיעות), ובשביל שהוא יאחסן את הכמות הזאת?

2) תתחשבו בי אני לא מכיר את התחום, ג'יגה תעבורה = מה זה בעצם נותן? (מניעת תקיעות, פעילות רצופה של האתר?)

3) מה המחירים הנעים בשוק לעיצוב אתר (עיצוב טוב, לא משנה לי הגיל של המעצב כל עוד הוא טוב

4) לגבי דומיין, הבנתי שצריך לקנות אותו (אני לא טמבל אבל האם החיבור של הדומיין לאתר שלי היא פעולה מורכבת? איך זה באמת הולך...

5) והשאלה שאני הכי מאמין שאת התשובה לה אני לא יבין, אבל לגבי תיכנות אתרים. ברור לי שאני צריך מתכנת בקיא שיתכנת לי את האתר, אני ממש לא מבין בשפות תיכנות אני יודע כמה דברים ב-HTML שזה הכי בסיסי, אבל שמתחילים לדבר איתי בסינית C+ PHP וכל השפות השונות אני הופך לאילם, השאלה היא האם תוכן העיצוב (ודמותו) קשורים לשפת תיכנות המותקנת באתר? האם העיצוב מוביל לשפה כלשהי? וכמה מתכנת יקח לי לשם עשיית פאנל ניהול מובן, למה בלי פאנל שכזה אני מאמין שהאתר לא יהיה מעודכן...

ציון: חתיכת מבחן הבאתי פה, אני מצטער מראש...
אבל אם אני לא אשאל אני לא ידע.
1)תלוי האם אתה רוצה לאחסן את הצילצולים על שרת שלך- או שאולי תשים את הצילצולים על שרת חינמי לחסוך מקום
2)בקצרה-תעבורה זה כמות המידע שהמשתמשים מורידים מהאתר שלך,לדוגמא אם 10 משמשים יורידו צילצול ששוקל 2 מגה ביית ילקח לך 20 מגה תעבורה,תכפיל ותבדוק כמה ילקח לך בערך
3) עיצוב טוב זה מאוד משתנה, אני מאמין שבמחירים נוחים של 300-600 שקל תמצא מעצבים טובים כאן
4)מאוד פשוט,בקש מאותו אדם שיקנה לך דומיין שיפנה את הDNS לשרת שלך,תהליך שלוקח כמה שניות ואז צריך לחכות כמה שעות שזה יתעדכן
5)בקצרה, תיכנות של אתרים זה לא C++, אתה צריך מתכנת PHP או ASP, אני ממליץ על PHP,
העיצוב לא מוביל לשום תיכנות
וכמהיקח מתכנת? תלוי, שב עם עצמך,הכן איפיון מפורט ותפנה את זה למתכנת,ותקבל הצעת מחיר

בהצלחה
  Reply With Quote
ישן 24-04-09, 10:50   # 6
moni1x09
חבר מתקדם

moni1x09's Avatar

מיני פרופיל

moni1x09 לא מחובר  

אין לי כוח לענות לך לפי הסדר אבל ככה זה הולך

1. אכסון? הרעיון שלך לדעתי דיי טיפשי וגם יכול להגדיל את החשיפה שלך לתביעות (אם הקבצים על השרת שלך) , הכי חכם למצוא אתר הורדות ולהשתמש בו.

2. דומין? קנה בעצמך , כל ילד עם כרטיס אשראי יכול .. למה שאתה לא.
אחרי שקנית אתה נכנס לפאנל ובוחר בDNS EDIT (בכל מיני וריאציות אבל זה מה שרשום) ושמה מכניס NS1וNS2 שקיבלת כאשר קנית את האכסון.

3.עיצוב\תכנות
עיצוב פה יכול לעלות לך משהו כמו 300-400 שקל לעיצוב יפה.
תכנות - על פאנל כזה יכולים לקחת לך הרבה כסף או 200 שקל , תלוי מה אתה רוצה בפנים.
לדעתי אתה לא רוצה רק ניהול של ההורדות , גם הוספת עמודים , החלפת קישורים וכל מיני דברים נוספים (מן הסתם) , כל דבר מעלה את המחיר , קח בחשבון.

בהצלחה עם האתר (אם אתה רוצה , יש לי דומין מעולה להציע לך הוא פנוי)
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום