|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אין לך הרבה מה ללמוד באיך להתקין הפצה של לינוקס, כל ילד יכול לעשות את זה, זה יותר פשוט מלהתקין windows.
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
התקשרויות גשר והכל עובד. התקנתי גם וינדוס 7-בטא רשמי ועכשיו אני רוצה להתקין ויסטה בשביל ניסויים.
![]() |
# 3 | |
I am root
|
לינוקס... ללמוד זה טוב!
ציטוט:
http://www.whatsup.org.il/index.php?...iki&file=index ואם כבר אתה מתחיל ואתה בשלב של " רגע מה זה , הפצה בכלל " הפצה זה אוסף של תוכנות שנתפרו סביב ליבת הלינוקס לנוחות המשתמש יש מלא סוגי הפצות, אם אתה רוצה מערכת שעובדת ישר בלי לדעת יותר מידי תלך על אובונטו - לטעמי המערכת מסורסת מידי , ולא מספקת חווית למידה מספיק חזקה ,אלה יותר חושפת את המשתמש לממשק הגראפי של המערכת. ממשק גראפי? תכלס זה מתחלק למספר צורות שבהן אתה יכול לקבל את המראה של המערכת שלך ישנן 2 גירסאות של ממשקי גראפיקה עיקריים והם נחשבים ה " זרם המרכזי " שהולך היום האחת היא gnome , שהיא הנפוצה ביותר ונחשבת גירסא שמרנית ( היא מגיעה בברירת מחדל ב-ה-מ-ו-ן הפצות לינוקס). השניה שמה KDE , שהיא גם מאוד נפוצה וידועה בחדשנות שלה ובגראפיקה קופצנית . אם אתה מרגיש שבאמת אתה מחפש להתקדם וללמוד כראוי אני ממליץ לך ללכת על הפצת FEDORA אישית אני מעדיף לעבוד עם KDE , למרות שיש המון אנשים שיחלקו על דעתי, זה פשוט עניין של טעם - אני אוהב דברים קופצניים שעושים רעשים מוזרים! ![]() http://fedoraproject.org/he/get-fedora-kde כאן מורידים את FEDORA עם KDE תוריד ותצרוב ( burn image to disk ) בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תודה יונתן.
Last edited by snir.; 17-04-09 at 09:44.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
יונתן, הורדתי אותה וזה נותן לי אפשרויות של כל סוגי הוינדוס ואין אפשרות להתקין לינוקס .
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
I am root
|
ציטוט:
לך על זה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
יש לי את התוכנה על המחשב ואת הלינוקס על USB מה השלב הבא ?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
הורדתי קובץ ISO הוא על זיכרון נייד, התוכנה עובדת.
הבעייה שאני לא יודע איך לעבוד איתה, איך להתחיל את ההתקנה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|