![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
דיון - Wordpress 2.7 החדש
כל בעלי הבלוגים בטוח שמעו על הגירסא החדשה של המערכת WP, 2.7.
המערכת לא ממש חדשה היא יצאה כבר מלפני כמה חודשים פשוט רק עכשיו עלה לי הרעיון לשדרג את שלי ל2.7. אני אשמח לשמוע ביקורות אליה, האם הרבה יותר נוחה מה2.6 האם שווה בכלל להעבור, האם הפלאגינים מתאימים גם ל2.7 או שצריך להוריד חדשים וכו' ![]()
# 2 |
חבר וותיק
|
Most of the plugins are compatible with WP 2.7 but just in case I'm suggesting you to backup you db and files, the migration process is pretty simple and won't take any special efforts, AFAIK you are one-click away from upgrading.
There is a new function of hiearchy which can be implemented in the templates but it's not a must/mandatory and your blog will be just fine without it. Other than that I personallry didn't upgrade my blogs though due to the fact that I don't have time to backup everything before migrating ![]()
# 3 |
חבר על
|
התקנתי לניסיון על בלוג ישן שלי- מדהים! ממש כל האפשרויות והפונקציות מדהימות.
וגם כל הקטע של התקנת תוספים בקליק. ציון 10 מתוך 10! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
דווקא הסתבכתי שם קצת עם כל הממשק..
איך מוסיפים קישורים חיצניים לסרגל כלים? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
הבנתי שהוא פריץ מאודת יש למישהו אבטחות בשבילו?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
איפה שמעת את זה?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
מקור בבקשה,
וגם יש מצב מישהו מצלם לי תמונה מהלוח בקרה?
# 8 |
חבר מתקדם
|
האמת.
התפלאתי לטובה (לאחר הרבה זמן) על הגרסה 2.7. אומנם יש כמה דברים שהייתי משנה גם בלי קשר לגרסה (לדוגמא תמיכה טכנית) אבל זה כבר משהו אחר. אני בהחלט חושב שהוורדפרס היא המערכת החינמית הכי טובה בשוק מהרבה סיבות והיא בהחלט זכתה בזה כבוד רב. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
שלא לדבר שהיא אחת הותיקות בשוק, אז מן הסתם היא תקבל דירוג גבוה.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שדרופל ג'ומלה ועוד כמה יותר וותיקות ולא הגיעו לאלפית ממה שוורדפרס הגיעה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|