![]() |
# 71 |
חבר מתקדם
|
לא; התכוונתי לצנזורה באמצעי התקשורות, התכוונתי לדה-לגיטימצה של ערבים ע"י פוליטיקאים, התכוונתי לנאומי "אנחנו צודקים" של הצמרת הפוליטית הארץ, התכוונתי לאלפי סטיקרים ותמונות עליהם הכיתוב "אנחנו ננצח" וכו'
|
![]() |
![]() |
# 72 |
חבר וותיק
|
כרגע הם לא יכולים כי כולם סוגרים להם את המעברים כדי למנוע פיגועים
לפני זה הם יכלו לצאת חופשי אז "שבויים 40 שנה"? הנה השטויות שדברת עליהם מקודם אתה יודע בכלל מה זה שבוי? הם גם לא בני ערובה אתה מבלבל נושאים וחושב שאתה צודק, תיפתח לדעות אחרות, תחשוב עליהם (הרבה), אל תנסה להתגונן |
![]() |
![]() |
# 73 |
משתמש - היכל התהילה
|
KingSnake, אתה אחד האנשים השפלים ביותר ששמעתי בזמן האחרון.
אף אחד פה לא עבר שטיפת מוח חוץ ממך והחבר'ה השמאלנים שלך. אם אתה לא יודע שדרות חטפו 8 שנים טילים, גוש קטיף חטף הרבה, מעל 7000 טילים. פיגועים מפה ועד להודעה חדשה, אלפי יהודים נהרגים במדינה שלהם אתה מפספס את הנקודה שהם חיים במדינה שלהם, ארץ ישראל שייך לעם היהודי! ואם אתה חושב שאני טועה תבדוק במקורות שלך, יותר מזה, אם אתה חושב שאני טועה צא מהארץ הזאת היא לא שייכת לך!! איך אתה מעז להשוות את מה שהצבא עושה לשואה, שים לב זה הצבא ששומר עלייך, על העם שלך[יהודי אתה?], על הדודים דודות וכל משפחתך. אנחנו לא אמרנו לערבים להשאר פה 40 שנה, יש 22 מדינות ערביות למה דווקא הם בוחרים בישראל? איראן, לבנון, עיראק, ירדן וכל אלו תומכים בהם - אז שיקחו אותם! ואתה מוזמן ללכת איתם. |
![]() |
![]() |
# 74 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוצאת לי את המילים מהפה... KingSnake, לא בושה להודות בטעות שלך. עדיף שתסתכל שוב בהיסטוריה של ארץ ישראל, דילגת על כמה סעיפים..
![]() |
# 75 | |
Winner
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 76 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה לעשות שהחמאס מתגונן על ידי שימוש באנשים חפים מפשע? אתה מצפה שמדינת ישראל תשב ותראה איך כל ישובי הדרום חיים בפחד מהטילים שהם משגרים? אם כן, אתה ממש טועה. זה לא שצה"ל מנסה לפגוע באזרחים האלה, פשוט אין לו יותר מדי ברירות...
![]() |
# 77 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא מבין אתכם, אתה יהודים [לפחות ככה רשום לכם בת.ז] איך אפשר להיות נגד עצמכם, אתם יורים למדינה כדור ברגל, פשוט אספסוף, אתם הגורם היחיד למצב העגום של המדינה. |
|
![]() |
![]() |
# 78 |
אקס מנהל
|
אני מזהיר, בפעם הבאה שמישהו יתקיף משתמש הוא ימצא את עצמו מחוץ להוסטס.
|
![]() |
![]() |
# 79 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
ובכל זאת אמרת שאתה משווה, כנראה שאתה לא מכיר מספיק את השואה שעבר העם היהודי אז כדי שתחזור קצת ללמוד.
![]() |
# 80 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עשרות אלפי פלסטינים? סלח לי אבל קודם כל אמור להיות לך אכפת מהם שלך לא אכפת לך מהעם שלך אז אתה הולך להתיפיף עם אחיך הערבים אולי הם יתנו לך גב |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|