|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
KingSnake... אין לך מושג מה אתה רוצה מעצמך... תעבור על ההודעות האחרונות שלך בפורום, אתה מביעה הרבה דעות מנוגדות לדעות אחרות שלך, ואין לך פואנטה לדברים... מה אתה רוצה שאנשים יעשו? שהימנים יפגינו? אם יפגינו לטובת המבצע בעזה, מצד אחד אתה אומר שזה יעשה לך טוב ( - יפגינו, זה מה שמבינים מההודעות שלך אגב), מצד שני אתה בכלל נגד המבצע.
מה אתה רוצה מאנשים? |
![]() |
![]() |
# 2 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
1) הפסקת האש וההרג. 2) חופש ביטוי מוחלט. (מלבד גזענות כמובן) ולכן, זה שאני אומר שלגיטימי להפגין בעד המבצע- לא אומר שאני בעצמי תומך בצד הזה. ציטוט:
מה שכן- חייל גולני אולי נכנס כי הוא חושב שהוא מגן על המדינה, אבל בפועל הוא מקדם את קדימה בסקרים. ותתפלא, גם אני מאחל מוות למחבלים. זה לא אומר שצריך להרוג עוד מאות חפים מפשע בצד. Last edited by KingSnake; 27-01-09 at 22:37.. |
||
![]() |
![]() |
# 3 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
עכשיו תגיד לי את דעתך, איך לדעתך אפשר להפסיק את הטרור? תזכור - ניסינו דיבורים, ועדיין מנסים עריכה: התחלת יפה, למה היית צריך לערוך? ציטוט:
Last edited by Gak | WebPower.co.il; 27-01-09 at 22:42.. |
||
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לדעתי הפתרון היחיד המתאים למצבנו כרגע הוא הקמת מדינה פלשטינית לצד ישראל, תוך כדי חלוקת ירושלים (או הפיכה לעיר בינלאומית). עריכה: אני מבין את המצב, ולכן לא צריך להיכנס. בכניסה לעזה איבדנו מאות בני אדם יותר מידי. זה לא שווה את ההרג. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הפתרון יכול להיות הקמת מדינה פלסטינית, אבל כנראה חמאס עדיין ישלוט שם בנוגע לירושלים אין בכלל מה לדבר, זה לא יקרה, היא רגישה מידי, אני מקווה שתשכח מזה |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ובקשר לחמאס- ברגע שתקום מדינה פלשטינית התמיכה בחמאס תקטן והוא יעלם אט-אט (בדומה לתנועות הטרור היהודיות). |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
שלא תבין - אין לי בעיה לקבל דעות כמו שלך, אבל אתה פשוט מדבר שטויות בלי הכרה! "בדומה לתנועות הטרור היהודיות" - נתחיל בזה שתיכנס לפה: http://he.wikipedia.org/wiki/טרור אחרי שהבנת מהו טרור (טרור הוא סוג של מאבק אלים, המופנה בעיקר כלפי אזרחים), עכשיו חפש את כל תנועות הטרור היהודיות שאתה מדבר עליהם בויקפדיה (לימודי היסטוריה ב' גם היו עוזרים), ותבין שהם כיוונו את המעשים שלהם כלפי הצבא הבריטי שראו בו ככובש (בדומה לפלשתינים שרואים בנו ככובש). עכשיו, ברגע שהחמאס רואה בנו ככובש, אין שום בעיה (למרות שכולנו היינו מעדיפים שזה לא יהיה כך), שהם יילחמו אל מול הצבא שלנו ולא אל מול אזרחים חפים מפשע. אני מקווה שלעולם לא תשווה בין התנועות היהודיות שהיו אז (שבזכותם אתה נמצא פה בכלל), לבין החמאס שהוא ארגון טרור לכל דבר. בנוגע לשאלת המלחמה איתם ? קראת את הדעה שלי כבר כמה פעמים, אין טעם לחזור.
קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני Last edited by Ron | CSite.co.il; 27-01-09 at 23:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כאילו זה הארץ שלך,זוהי ארץ אבותינו ארץ ש 6 מיליון נהרגו עליה בשואה ועוד מליונים רבים נרצחו עליה במשך הדורות ואתה ככה בהינף מקלדת אומר בואו נוותר על ירושלים בואו נוותר על ארץ? תתביש לך אתה מבייש את אותם אלו שנלחמו עליה אתה בסך הכל ילד בן 15,בלי ראיית עולם,מעולם לא אחזת נשק או ניכנסת לעזה,או ללבנון מעולם לא לחמת בשום מלמה חוץ מלכתוב בבלוג שלך דברים בזמן שאחינו נהרגים שם אתה רק מדבר קראת פעם סיפרי היסטוריה של ישראל? של העולם? תלמד תחכים ואז תדבר חופש דיבור זה מעולה-אבל תלמד לפני שאתה מדבר |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|