![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ASP | מידע התחלתי
אני מתחיל עכשיו ללמוד קצת asp בשביל הבגרות במדעי המחשב (של האינטרנט), [אגב יש לי ידע ב php .. אני מקווה שהוא יעזור..]
עכשיו יש אפשרות לעשות שרת פרטי בבית כדי שאני אוכל ל"תכנת" וללמוד ?.. (בדומה לשרת הביתי של php).. אם לא, אז יש אולי אתרים חינמיים שמספקים שרתי אכסון windows שתומכים asp (כמובן טובים) ? אפילו אם הם יהיו של ממש קצת שטח... רק בשביל להתאמן ולהכין את הפרויקט.. תודה רבה לעוזרים! אם צריך לדעת יש לי מערכת win home xp |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יש את iis של ווינדואוס הוא קיים באתר שלהם ובדיסק התקנה של xp פשוט תתקין ושם יהיה כמה דברים פשוטים ותוכל להריץ
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לך ל- Contorl panel->Add or remove prorams->Add/Remove Windows Componet שם תבחר את: Internet information service בקיצור IIS.
בהצלחה!
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
כדי לעשות את זה צריך דיסק מקורי של ווינדוס בהישג יד. למרות שאני הורדתי Windows XP SP3 מהאינטרנט, צרבתי ופשוט התקנתי את הIIS שלו על המחשב שלי וזה עבד.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
שמעתי שלהתקין IIS זה סיפור ארוך מאוד.
תכל'ס, אותך אני מבין כי זה לפרוייקט, אבל למה הרבה אתרים נבנים ב asp? לפי דעתי php עדיפה בהכול!
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם משווים ASP לPHP אז PHP מנצחת. אבל התחרות האמיתית היא PHP VS ASP.NET. לASP.NET יש המון חידושים וייתרנות לעומת PHP. התקנת IIS בכלל לא מסובכת... |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בוא נגיד כעיקרון, שמבחינת שפה, PHP בכל זאת לוקח. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
יש לי שאלה:
יש לי Win XP Pro וניסיתי להתקין את הIIS באמצעות הדיסק ההתקנה בוצעה אבל ברגע שאני מריץ את העמוד ASP שלי הוא מחזיר לי שגיאה: ציטוט:
הבנתי שצריך להביא לתיקיית wwwroot הרשאות כלשהן (של אבטחה) אבל לא מצאתי את האפשרות. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
בשביל זה פותחים נושא, בכל-מקרה, תשלח את הקוד המלא, אלא אם כן הוא ארוך אז תשלח פחות או יותר חלק מהקוד, את החלק העקרוני.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|