|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מוות למחבלים
![]() |
# 2 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 3 | |
Winner
|
ציטוט:
בשביל מה ה"מטרה" הזאת חשובה ? בגלל שזאת ארץ ישראל השלמה או בשביל למכור עוד קצת נשק ? בקשר לסרטון .. רק כי אני מכבד את הפורום אני לא יגיד את מה שאני חושב עליו ועל מר כהנא |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא הבנתי מה הקשר מכירת נשק/א"י השלמה. ותגיד - אתה עדיין תכבד אותנו. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
חמאס לא מכיר בישראל ולא יכיר בגבולות 67 "דברי חאלד משעל"
איזה שלום אתם בידיוק רוצים עם מי לדבר? עם טרוריסטים שלא מכירים בנו? אין פה עם מי לדבר אתה לא מבין כלום תפסיק סתם להגיד "לדבר עם החמאס"=כניעה של מדינת ישראל וסוף למדינת ישראל. אני בטוח שתשמח מזה אבל שיהיה לך בכיף... איפה גדלת אגב? [snake]? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
יפה סירטון יפה =]
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
סרטון מקסים,
להתחיל להפיץ באימיל (: |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
הנחש שאני יבין מה אתה רוצה? לחיות איתם בהרמוניה? בחיים לא יקרה. זה אנחנו או הם, בחיים לא יהיה באמצע.
# 9 |
חבר וותיק
|
KingSnake נניח ובאמת הם היו ארגוני טרור האצ"ל והלח"י וההגנה, האם זה באמת נותן לחמאס את הלגיטימציה לעשות את מה שהוא עושה עכשיו? האם זה אומר שאנחנו צריכים להתקפל ולהחזיר תמדנה לבריטים ולערבים ולהתפזר שוב בגולה עד שיגיעו להסכם?
בחייאת אתה חי פה רק בזכות האנשים האלה, ואם המעשים שלהם כל כך מזוויעים אותך אז לך תטוס לקנדה או משהו...
# 10 |
חבר על
|
KingSnake אני מוותר, אין לי כח להסביר לך,
שתלמד היסטוריה ב' אתה תבין על מה אני מדבר. המטרה לא היתה לתקוף אזרחים (נפגעו אזרחים, אבל זו לא המטרה), הם פעלו כנגד הבריטים. בכל מקרה, אני מאוד שמח שהרוב במדינה לא חושב כמוך, ושדווקא בחודשים האחרונים הימין מתחזק (אל תתפלא אם בעוד מס' שנים תיהיה ממשלה ימנית-קיצונית), ולדעתי ? רק ממשלה כזו תצליח למגר את הפעולות החולניות שהם עושים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|