![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
SQL|בדיקת קידוד המסד,פונקציות לא מובנות.
מצטער שיש לי כ"כ הרבה שאלות
1)איך אני יכול לבדוק איזה קידוד מסד ABC?כלומר לא מספיק לי utf8 ונגמר,אני צריך גם את השם המלא. לדוגמה utf8_danish_ci.וכו'. 2)פונקציות לא מובנות:האם בכלל יש דבר כזה?הבנתי שכן,אבל לא הבנתי איפה כל פונקצייה נמצאת ב-טבלה/מסד/בטור או בשורה. 3)האם אפשר להשתמש בSHOW CREATE או במשו דומה כדי ליצור שאילתת לשורות?(כמ CREATE TABLE רק לשורות?). סליחה ותודה. Last edited by Derey22; 28-12-08 at 18:06.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
1.
קוד:
mysql> CREATE DATABASE derey22 CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci; Query OK, 1 row affected (0.00 sec) mysql> use derey22; Database changed mysql> show variables like "character_set_database"; +------------------------+--------+ | Variable_name | Value | +------------------------+--------+ | character_set_database | latin1 | +------------------------+--------+ 1 row in set (0.00 sec) mysql> show variables like "collation_database"; +--------------------+-------------------+ | Variable_name | Value | +--------------------+-------------------+ | collation_database | latin1_swedish_ci | +--------------------+-------------------+ 1 row in set (0.00 sec) 3. אם אתה רוצה לגבות, השתמש ב mysqldump, הכי טוב, הכי פשוט. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
מקווה שעכשיו תבין את שאלה 2.
קודם כל תודה. 1)תודה! 2)אולי עכשיו תבין.(ערכתי). 3):זה לא דרך שילתא ולכן,זה לא עוזר לי,יש דרך אחרת לגיבוי? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
2. אני עדיין לא מבין מה השאלה.
יש משהו שקוראים לו stored procedures / functions שזה פונקציות \ פרצודורת שאתה כותב, והן נשמרות לכל בסיס נתונים בנפרד, ויש פונקציות מוכנות ב mysql עצמו, למשל concat, legnth וכו'. 3. אתה צריך לכתוב משהו משלך בשביל לייצא את זה בsql. אתה יכול לראות דוגמא כאן, בקובץ functions.inc.php, הפוקציה PMBP_dump. בשביל לייצא את הטבלה כטקסט רגיל מופרד טאבים: קוד:
SELECT * INTO OUTFILE '/tmp/mybackup.txt' FROM someTable; |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|