![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[שאלה]מנגנון נגד הצפה?
אהלן
יש לי מערכת תגובות שאני צריך אליה מנגנון נגד הצפה יש את האפשרות להוסיף תמונה עם אותיות משתנות אבל זה מעצבן קצת אז אני מעדיף שאלות ותשובות שאני מכין... הכנסתי מערך עם 50 שאלות מתמטיקה כמו 1+5 6*7 וכו' וכמובן מערך עם תשובות רציתי לדעת אם זה מאובטח מספיק? אשמח לקבל תשובה תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
פחות מעצבן אותך לענות על שאלות מתמטיות? והגולש הפשוט לא יוכל להבין לשם מה הוא עונה על שאלות כאלו..
אם בא לך אבטחה אבל לא עד כדי כך מציקה אז תעשה דרך תמונה עם אותיות אבל שהמשתמש צריך להקליד את האותיות כל-10 תגובות (שמור בקוקיז את המידע הנחוץ).
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אשמח לדעת את המנגון הזה הוא טוב |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
שאלות מתמטיות קבועות זה פחות טוב.
בשביל לעשות דבר כזה, עדיף שיהיה לך מאגר של אלפי שאלות..כי ברגע שמישהו ירצה אפשר לתכנת לזה בוט בקלות. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אז מה אפשר לעשות שיהיה נוח וקל?
אני רוצה כל פעם שיהיה איזה מנגנון אבטחה ושהמשתמשים שלי לא ימותו שיהיה להם קשה |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה תמיד יכול לבנות מנגנון הצפה של X שניות.
# 7 |
Winner
|
למה אתה עושה מאגר של שאלות מתמטיות? תבנה אותם on the fly.
אבל אם אתה עושה ככה אז תעשה שהמספר יהיו בתמונות כדי שבוט לא יוכל לפתור את התרגיל בעצמו.
# 8 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה עושה שבמידה ומאותו IP, משתמש, קוקוי, סישן(וכו' לא חסר..) נשלחו X הודעות בX שניות - הוא יחסום מלהוסיף עוד לX שניות לIP סישן וכו'..
Last edited by ASTeam; 15-10-08 at 21:07.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|