![]() |
# 11 | |||
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
כוונתי הייתה שככל שיהיו יותר לקוחות, נאלץ לדאוג לשרת חזק יותר, שיוכל לעמוד בעומסים כבדים יותר, אך אין זה אומר שהשרת הנוכחי אינו מספיק חזק. המידע שנשלח מהשרת שלך מנותח ונבדק בקפדות, ושוב: אינו נשמר בשום מקום. "לגבי המפרט של השרת שלך, ברור שזה אמור לעניין אותי." להלן מפרט השרת: מעבד: Intel® Core™2 Duo 2.40GHZ זכרון: 2GB RAM הארדיסק: 250GB מערכת הפעלה: Linux CentOS חיבור: 10MB פרטי חווה: 013 UPTime: 99% ציטוט:
אם אתה מתעניין ברכישה, תוכל ליצור איתי קשר ואציג בפניך "לייב". תאמין לי, ואני מקווה שאתה מתעלם מאנשים שמגיבים ומציגים דעות שגויות לפני שהם מבררים הכל עד סוף דעת, שהמערכת הזאת היא לא פחות, ואפילו יותר, מאיך שהצגנו אותה. בנוגע לעדכונים, כמו שציינו באשכול, חובה לעדכן את המערכת בתום כל חצי שנה, בעבור סכום זעום של 50 ש"ח. קשה לי להאמין שמישהו, שקנה אבטחה, יחליט לוותר על עדכון שכזה. אם תחליט לנתק את אתרך מן המערכת, הוא יחזור למצבו הקודם על כל המשתמע מכך. ציטוט:
כאשר משתמש שולח בקשה, היא עוברת לשרת שלך, כאשר עליו מתבצעת הבדיקה הראשונית של המערכת, ורק במידה והיא תחזיר אמת, נמשיך לבדיקה הבאה, אשר נמצאת בשרת שלנו. השרת שלנו מחזיר תגובה בהתאם, ממש כמו שדפדפן שולח בקשה לשרת, שאותה השרת שלך מתרגם ומבצע פעולות בהתאם לתגובה שהתקבלה מהשרת שלנו. אנו לא מקבלים כל בקשה שנשלחת לשרת שלך, אלא רק את "המסוכנות" שבהן, ולכן, לא נוכל לשמור נתונים כאלו.
Last edited by eylonR; 11-09-08 at 21:17.. |
|||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|