|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
לפני שאתה רוצה את הדברים תן פירוט מלא, כמו: כמה מאזינים אתה צריך לרדיו,כמה מקום אתה צריך על הבוט שידור(ככל שהמקום עולה יותר כך גם תשלם יותר,אף אחד לא ייתן לך בוט של 5GB ואתה תשלם רק 100 ש"ח קח את זה בחשבון). ועל איזה חבילת אחסון חשבת? רק אז אוכל לתת לך הצעת מחיר אם תרצה. יוני.
|
|
|
# 2 | |
|
חבר חדש
|
ציטוט:
מקום על הבוט שידור- סביבות ה-1GB וחבילת איחסון לא משהו גבוה. זה רק הרדיו שם אין איזה משהו שאני צריך בשבילו הרבה מקום. |
|
|
|
|
# 3 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
אחסון אתר: שטח אחסון: 100 מגה. תעבורת נתונים חודשית: 15 ג'יגה. כל השאר ללא הגבלה (מסדים, חשבונות FTP, מיילים וכו'. עלות: 15 ש"ח. שרת רדיו: כמות מאזינים: 100. עלות: 20 ש"ח. בוט שידור: שטח אחסון על הבוט: 1GB. עלות: 50 ש"ח. דומיין עולמי: עלות: 30 ש"ח. סה"כ: 115 ש"ח לחודש ראשון. חודשים לאחר מכן: 85 ש"ח לחודש. עוד פרטים: *עוסק פטור ממע"מ. *זכאי לקבלה. פרטים ליצירת קשר יוני: 0525816697 איימיל: yoni@ventrilo.co.il אתר: www.ventrilo.co.il שבת - שלום.
אימייל: jonathan@zeierman.net Last edited by Jonathan Zeierman; 22-08-08 at 17:04.. |
|
|
|
|
# 4 | |
|
חבר חדש
|
ציטוט:
מעניין, אפשר להתקשר בשבת? |
|
|
|
|
# 5 | |
|
חסום
|
ציטוט:
במחיר כזה ל 100 מאזינים באיכות 96KBS זה יותר זול מלהביא את הרוחב פס הזה מהחווה לפחות במחירים שאני משלם אולי משתלם לי לספק דרכך ? (כל הנאמר היה בציניות) |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|