|
![]() |
# 1 |
Winner
|
לא צריך שרת חזק.
אתה מכין מסד עם 3 עמודות, ID, steamID, IP. אני לא יודע איך זה עובד עם הMIRC אבל אתה יכול לעשות בתוכנה כפתור ושדה שכותבים בו את הsteam ID, ושלוחצים על הכפתור זה בודק מה הIP של אותו steamID, ושולח לIP בקשה לתמונה, ואצל אותו משתמש שביקשו ממנו תמונה זה מצלם ומעלה לשרת לתיקייה של אותו steamID, ושולח למשתמש שביקש את התמונה, קישור לתמונה. אני מקווה שזה מובן ולא סיבכתי אותך חח.
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תעלה למסד את התמונה וזהו.. ולסדרי גודל של הרבה משתמשים , כן צריך שרת חזק |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
Rom זה לא מסובך מידי.. הקטע של הבדיקה עם הIP זה הבעיה
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
up
איך אני לוקח תמונת מסך ממחשב מרוחק? חשוב לדעת שבמחשב המרוחק יש את אותה התוכנה שיש במחשב שלי נגיד לקחת תמונת מסך מהמחשב שלי ולשלוח למסד נתונים אני יודע..
![]() |
# 5 | |
Winner
|
ציטוט:
ולעלות את התמונה למסד סתם יסבך אותו, וזה לא כל כך יעיל.. תראה, אתה בודק כל כמה זמן את הIP של המשתמש כך: http://www.source-code.biz/snippets/csharp/2.htm ואז משנה את הIP של המשתמש הזה בטבלה.
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אוקי Rom אבל נגיד יש 2 מחשבים, אחד נמצא בX אחד בY הקשר היחידי שלהם זה שיש להם את אותו התוכנה שלוקחת תמונת מסך על המחשב..וששתיהם משחקים באותו שרת משחק במשחק CounterStrike [אם זה משנה]
X רוצה לראות את התמונת מסך של Y.. איך זה נעשה?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|