![]() |
# 20 | |
חסום
|
ציטוט:
בשום מקרה ולא כמו ש SITEAM ציין , אף עסק לא מחוייב לפי חוק במדינת ישראל לתת החזר כספי , לא משנה במה הוא עוסק , כי החוק לא מחייב החזר כספי אלא זיכוי לרכישת מוצר אחר . לפיכך , תסכים איתי שעל מכונת כביסה מקולקלת , במידהו תחזיר אותה באריזתה( או לא באריזתה) תוך 14 ימים - יינתן לך זיכוי כלשהוא אך במידה והתקלקלה מעבר ל-14 הימים האלו - יש אחריות מתאימה . רוב החברות נותנות מינימום שנה שלמה של אחריות למוצר . מבחינתך - החברה שמספקת לך את השירות - צריכה לקחת אחריות . במקום לאיים בעורכי דין , בתביעות ולזרוק באוויר - דרוש פיצוי , דרוש תוספת זמן , דרוש את המגיע לך . זה הרבה יותר פשוט מללכת לתבוע אדם , כי אתה לא תראה את המיילים שלך שוב וסביר להניח שבית המשפט ידחה את תביעתך מפאת חוסר ביסוס לתביעה , אבל את זה רק השופט יכול לקבוע ... מה שאני מציע - פנה לחברת האיחסון שעשתה את הטעות ובקש פיצוי בהתאם . במידה ולא יסכימו - אל תעבוד איתם לאחר השנה הזו . אם היית אומר לי שיש לך חוזה חתום ושהם התחייבו על דברים שלא קיימו , לא הייתי מהסס ואומר לך ללכת לעו"ד כי אתה בטוח תזכה , אבל במקרה שלך - אתה 95 אחוז לא תזכה בתיק , אז חבל על הזמן והכסף שלך . מקווה שהבנת על מה אני מדבר ואני אישית מקווה שאותה חברת איחסון תתפקח ותפצה אותך בהתאם , כדי שלא תצא לקוח לא מרוצה ... |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|