|
|
|
|
# 1 | |
|
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
מה לא בטוח בלאבטח סלקטיבית את הVARIABLE המתאים? :\ זה חוסך את הX מאיות האלו של האבטחה של הדברים שלא צריכים לעבור את האבטחה הזאת. ועם FCK אין שום בעיה לכתוב החיים <הם> טובים, אתה יודע. SCRIPTS? אז אני מריץ ביטוי PREG ברמה בסיסית וחוסם. STYLES? אותו חרא. עכשיו, בקשר להרגלים לא נכונים, אני עובד עם ERROR_FULL והשמרנות שלי עולה בהרבה שורות קוד. בחיים לא חשבתי לסנן סלקטיבית מילים כמו DELETE או SELECT. שוב, כל מידע שמגיע אלי ואמור להיות מאובטח - מתקבל מאובטח. אני שוב לא מבין מה הבעיה לאבטח רק את מה שצריך. |
|
|
|
|
# 2 | |
|
אחראי פורום
|
ציטוט:
אני דיברתי על אינפוטים, ואנא בשביל העניין, תביא לי דף עם עורך חכם, וכשאני אלחץ שלח, זה יציג לי את הכל בלי JS או כל דבר מזיק. וגם אני עובד ככה, עם E_ALL, וזה אידיוטי לסנן מילים, אבל בשיטה שלי, ברגע שיש לך את הביטחון הזה... ברגע שאתה יודע שאין מצב ששכחת משהו, לא חשבת שמשהו רלוונטי... זה עוד כמה מאיות לאבטחה מלאה. חוץ מזה, שאם IPB בנוי ככה, ואם vBulletin בנוי ככה, ואם עוד הרבה מערכות מאוד גדולות בנויות ככה, יש היגיון, מסכים? |
|
|
|
|
# 3 | |
|
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
עם המחלקת FETCH שהכנתי, אני פשוט יודע אם אני צריך להשתמש בSECURE (פונקצית מחלקה) או לא. זה לא מסבך כ"כ: או secure($val) או the($val). עכשיו, שכחתי לציין משהו. אתה באמת חושב שמתפקידי לסנן JS מאתר מסויים? אתה באמת חושב שזו תהיה בקשה הגיונית מלקוח לא לתת לאנשים להכניס JS או CSS לקוד? ומה אם הם ישימו IFRAME או סתם ימתחו את העמוד יותר מדי? את כל זה תסנן? צריך שיהיה להם איך להכניס HTML. עכשיו אם מה שיעשה את בעל האתר רגוע זה סינון SCRIPT, אני אסנן. אבל זאת ממש לא הגנה, ואני לא רואה בעיה בלסמוך על אנשים. |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|