|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ההופעה של מכבי בגמר הייתה מביישת מאוד , חוץ מוויל ביינום. הלפרין = אכזבת הפיינל פור. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Whatever
|
ציטוט:
אוף, כמה שטויות אתם יכולים לדבר לפעמים שזה לא יאומן. חאלס. צביקה שרף עשה עבודה מצויינת, מכבי עשתה מה שהיא יכולה ומה לעשות שצסק"א קבוצה יותר טובה.
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
דרך אגב מכבי מובילה את טבלת הסגניות :] |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
שאני אומר שהלפרין אכזבה , אני מתכוון לכך שציפו ממנו להנהיג את מכבי בפיינלפור. אז , לא רק שהוא לא הנהיג , הוא לא עשה כלום! אני לא אומר את זה רק כדי לרדת עליו , אלא בגלל שאני חושב שיש לו את היכולות הכי גבוהות באירופה , הוא פשוט לא מנצל אותם - וזה משגע אותי. דבר אחרון , צביקה חייב להישאר עונה הבאה. עונה מדהימה למכבי. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מקווה שמסינה יבוא לאמן את מכבי, ובקשר למשחק די לדבר שטיות מכבי הפסידה כי צסק"א קבוצה יותר טובה! צביקה עשה הרבה טעיות במהלך המשחק ומסינה פשוט ניצל את זה ולקח את המשחק וחבל כי במחצית הראשונה אני עוד האמנתי שמכבי הולכים לקחת את הגביע במילה אחת אכזבה אבל זה היה צפוי :\ .
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Whatever
|
ציטוט:
דבר שני, אכזבה? תעשה לי טובה.
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מבולבלים? גם אנחנו.... אגב, לא היו לצביקה טעויות במשחק...לדעתי לפחות, הניהול משחק היה מצויין, אבל לשחקנים רעדו הביצים, אם הלפרין עושה רק סל שדה אחד, אם וויציץ' עושה רק סל שדה אחד, אם גרסיה מחטיא לייאפ של קט-סל ובלוטנטאל בקושי מקבל כדורים לזרוק...אז מי שלא בסדר..זה השחקנים.. אולי זה יכול להראות כאילו צביקה לא ניהל טוב במהלך המחצית השניה, אבל מה הוא יכל לעשות? הוא פשוט זרק מה שהיה לו..כי לא היה לו כמעט כלום (מבחינת היכולת של השחקנים במחצית הראשונה). |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|