|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[הכרזה] הד-ארצי מתחילה לפעול נגד הפיראטיות!
כמו שהכרזתי לפני מספר שעות וחלקכם לא האמנתם לי.
פה אלברט מפרסם הודעה באתר משחקים שעובד בשיתוף עם הד-ארצי לינק: http://games-online.co.il/index.php?newsid=200 תקראו. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
מהיכרות שלי עם אותו אדם - חארטה ברטה .
עובדה ששבוע אחרי שהוא סגר את כולם בקונדישן זירו בפעם הראשונה וב"מאבק הראשוני" כולם חזרו לעבוד מהר מאוד . כנראה כאין מה לעשות שם ב"הד-ארצי" וכשמתחילים לגרבץ בביצים מרוב חוסר מעש , מחפשים עבודה מתחת לאדמה - שלא ישעמם לעובדים המסכנים ... מתי אותו אלברט יבין , שבחיים הוא לא יוכל לעצור את הפיראטיות הזו אם הוא לא ינטר את הנושא באופן קבוע ? חבל שככה הד ארצי פועלת , חבל שכל העסקים הפיראטיים האלה פוגעים לנו בפרנסה ושעסקים חוקיים אחרים נאלצים לרדת לרמה הזו בשביל להתפרנס בכבוד |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא חושב שאתה יכול לבוא בטענה כלשהי למישהו, אתה תיהיה בסדר אל תסתכל החוצה במקום שאתה היית בו לפני X זמן.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
כשאני הייתי במקום של ספק שרתים לא חוקיים - כיביתי הכול כשביקשו ממני ולא סיפקתי מאז שום שרת לא חוקי , באחריות . אבל לראות את עצם העובדה שאני סגרתי הכול , מילאתי את חובתי ולראות ששאר העסקים חוזרים לסורם באין מפריע , זמן לא רב אחרי כל מה שהיה - זה כבר מאוד מפריע לי . אתה יודע למה זה גורם ? שהד-ארצי , חברה בלי גב , בלי מקצועיות ובלי מטרות אמיתיות , היא עושה מה שנוח לה מבחינה כלכלית - למכור כמה שיותר דיסקים של CS כשהרווחים נמצאים בדאון . הכול עניין של אינטרס והאינטרס פה מקולקל . להד-ארצי לא באמת אכפת מ VALVE , אכפת להם מהכיס שלהם וזה ידוע לכולם . אז למה שאאמין לאותו אלברט ? הוא כבר ביטל את אמינותו בפניי , גם המכתב שהוא מפרסם וכפי שדימה כבר אמר - חובבני מאוד , עם שגיאות כתיב , כמו מכתב שנכתב ב 5 דקות באמצעות הוורד ... עצוב ! ואם תשאל לדעתי - שוב , אני אישית מעריך שכולם יצפצפו על אלברט , כי בתכלס ? הוא לא יכול לעשות שום דבר . זכויות היוצרים הם של VALVE ו הם עצמם לא נקטו שום צעד בארץ כנגד אותם עסקים שמפיצים את השרתים הלא חוקיים , להד ארצי אין ולא יהיו זכויות על המשחק עצמו או על השרתים - יש להם זכויות הפצה , תקנו אותי אם אני טועה - זה מ-א-ו-ד שונה . שוב , עצוב מאוד אבל הכול אינטרס של כסף ... Last edited by Extreme-Serv; 02-05-08 at 20:47.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
חחחחחחחחחמוד האלברט הזה
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|