|
![]() |
# 1 |
אקס מנהל
|
DA...
Cpanel מסובך מידי... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
בשביל האתר שלך ספיציפית! תשתמש ב-DA.
# 3 |
חבר וותיק
|
כאחד שהשתמש בשניהם אני יכול להגיד שבגדול זה לא כל-כך משנה.
בשניהם יש "את כל הדברים החשובים". |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
נכון, לפחות כלקוח (אני לא יודע איך זה למנהלי שרתים) לא אכפת לי אם יש לי CP או DA כי מה שיש ב-DA יש גם ב-CP ואני לא צריך יותר (אם אפשר להוסיף בכלל) ומה שעושה את CP כמסובך זה הסקין
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
טלכרט יקר, אף אחד לא בא להתנשא, ולדעתי זה מה שעשית.
זה שזה זול זה לא חדש, ועדיף כמו שאמרת לקחת זול מכיוון שאף אחד לא עושה כל כך הרבה בפאנל.. לדעתי לארץ מתאים DA, ולחו"ל CP. |
![]() |
![]() |
# 6 | ||
מנהל ראשי
|
ציטוט:
פשוט קראת לי מתנשא. מתאים לחו"ל ולא לארץ, מקובל, למה? אף אחד לא עושה הרבה בפאנל, אני מניח שאתה מתכוון בארץ, ובחו"ל כן? ציטוט:
מ-2 סיבות: 1. אם פותח האשכול הוא אדם שפותח שירות של אירוח אתרים - הפאנל הוא לא זה שצריך להכריע כיצד המערכת שלו תעבוד אלה הידע שלו, ואז ההשאלה רלוונטית מהבחינה של "מה אוהב יותר קהל היעד שלי". 2. אם פותח האשכול הוא אדם שמעוניין לפרסם אתר - הפאנל הוא לא זה שיקבע לגבי חברה כלשהיא אם היא איכותית יותר או פחות. מה שאני כן אומר מעל לכל ספק בתגובה שלי הוא שבחירת פאנל הוא טעם אישי, בדיוק כמו לבחור מותג של מכוניות או נעלים. |
||
![]() |
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
שוב, הכל שאלה של העדפת הלקוח, בגלל זה יש ללקוח אפשרות בחירה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מבחינת פונקציונליות cPanel לקוח ובגדול... הוא בעל המון פיטצ'רים.
אך מנגד - מבחינת ממשק נוח וקל ומשאבי מערכת - DA זאת הבחירה. לדעתי, אתה צריך לחשוב יותר על הלקוח, כלומר על ממשק יותר קל... וכמו כן להתחשב במשאבי המערכת שלך... לכן עדיף DA. |
![]() |
![]() |
# 10 |
אקס מנהל
|
דבר נוסף שהייתי רוצה להגיב בעניין לדניאל.
התצורה שהלקוחות משתמשים בה כחלק מהאחסון שהם מקבלים, זה בעיקר תצורת ממשק הניהול של האחסון ולא ממשק קונסול של לינוקס. בחירת ממשק ניהול, הינו גורם מאוד חשוב בתהליך קניית האחסון. בנוסף, כמו שתוכל לראות מהתגובות כאן בנושא, ממש לא כל מי שמשתמש בסיפאנל כעת מעדיף אותו. כמובן שלקוח יעדיף לבחור אחסון יציב עם פאנל שהוא לא מעדיף לעומת אחסון לא יציב עם פאנל שהוא מעדיף. אך כאן, שאלת היציבות בכלל לא עומדת על הפרק. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|