![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[php] חסימת הזרקות של get
מה הדרכים לחסום הזרקות דרך הGET?
עד כה עבדתי רק עם הצפנות שאני יצרתי.. ואם אפשר דוגמאות של זה..
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
פשוט לוודא שיהיה אפשר להכניס רק מה שאתה רוצה שיוכנס.
אם זה ID מהמסד אתה צריך לבדוק אם הID שהוא מנסה לבקש קיים בכלל אם לא להציג עמוד שגיאה / לא להציג פשוט תוצאה של הGET. אפשרות להכניס רק תווים חוקיים. נגיד לחסום הכל ולאפשר רק מספרים או רק אותיות וכדו'. וכל אלו יעזרו לך באבטחה. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לקחת במערך את כל השאילתא בכתובת למנוע ' " > < ואחרי זה למנוע כל מיני מילים לא רצוייות כמו union ואלה ... |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
כמה טיפים,
א. עזוב הצפנות... זה מבלבל את הגולשים. ב. במידה ואתה רוצה רק ערכים מספריים נגיד כמו ID תשתמש בפונקציה intval... ג. פשוט תעשה בדיקה אם הכתובת מכילה כל מיני תווים לא חוקיים ואז תציג שגיאה... ד. תסנן כל מיני תווי HTML וכו'. בהצלחה :]
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
צריך לעשות בידיוק ההפך. לחסום הכל ולאפשר מה שאתה צריך. כי אחרת אתה שוכח כל מיני דברים לחסום לכן עדיף לחסום הכל ולאפשר מה שאתה צריך. תחשוב על זה ככה : מה היית מעדיף ? לנעול דלת אחת ולשכוח לנעול אחרת ולהשאיר חלון גדול פתוח.או לנעול את כל הדלתות ולפתוח רק את זה שאתה יוצא ממנה . ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא קשור ... במערכת דינאמית אתה לא יכול לשלוט על הערכים של GET בגלל זה טוב יותר להשתמש ב POST ... ב POST סיננתי 19 אלף האקרים נובים. אבל מה שאתה אומר זה לחסום את כל ה GET ולהשתמש רק במה שאתה צריך ... ואם תוך כדי השימוש במערכת הוא שולח נתונים ב GET כמו כתובת או בא לו להגיד delete ? אז מה ? לא לאפשר... מה שכן ... צריך להריץ את כל הערכים שקיבלת כך : PHP קוד:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הבנתי אותך עכשיו על מה דיברת ... אבל זה ריאלי רק כאשר אתה מפנה מידע לדף חדש ב GET בתוך התיכנות לא משהו שקשור לצד הצופה... |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום
|
מה? לסנן SELECT? לסנן '?
שלחתי הודעה, "ואוו, הוא אמר 'חתול'", וקיבלתי באן. אין לי עברית במחשב ליום, אז שלחתי הודעה, "Can you select the cookie?", וקיבלתי באן. DanielS הסביר באופן מצויין. אל תחסום מילים סציפיות במערכת שאתה בונה, ואני אתן עוד סיבה אחת לדוגמא - ואם מחר יצא פאטץ ל-MYSQL עם פקודה חדשה? אבל זה לא קשור. אני מצאתי ברשת פונקציה, ושיפרתי אותה, כדי שכל ערך שאני מקבל הוא בטוח. אם אתה בונה נכון, אתה לא צריך לעשות סינון של מילים. hi_sorie: אני לא בטוח לגבי ה-19,000 האקרים, ובמידה ואתה עדיין בטוח, עלה על דעתך שאולי ה-19,000 האלה הם גולשיים שנכנסו לדף שבכותרת יש delete? וגם אם אתה בטוח עדיין, 19,000? אתה בטוח שלא הגזמת קצת? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|