![]() |
# 111 |
הוסטסניון
|
סתם שאלה.. אם כל כך חשובה השמירה על אי פיראטיות לכל משחק שיוצא.. למה לא שומרים עליהם כמו world of warcraft.. שמה הגרסאות הפרוצות שלהם לא משתוואות בכלל למקורי.. וזה גורר מלא לקנות את המשחק.
|
![]() |
![]() |
# 112 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
מרבית משחקי המחשב מיועדים גם למשחק על מחשב שאינו מחובר לרשת האינטרנט. |
|
![]() |
![]() |
# 113 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דרך אגב אם אני לא טועה הקנס נגד תוכנה לא חוקית משהו כמו 100 אלף ש"ח
|
![]() |
![]() |
# 114 |
חבר בקהילה
|
עמרי-יכול להיות שאכפת לי מאנשים אבל תאמת לא ממש אכפת לי שחברה מליאנית תפסיד כסף...וגם אם כן אז היא תסגר...לא נורא רק תתן לי חמש דקות לבכות אולי נעשה איזה מגבית שחברות המשחקים לא יתרוששו.אם היה משהו שהיה גורם הפסד לעניים אפילו שזה מותר לא הייתי עושה אבל לחברות המשחקים? באמת שאני לא מרחם עליהם
|
![]() |
![]() |
# 115 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מה קרה, כואב לך שמצליחים? למרות שרוב מקומות העבודה שם לא יותר מ-ממוצעים. |
|
![]() |
![]() |
# 116 |
חבר בקהילה
|
אתה יכול להמשיך לרדת עלי כמה שתרצה,אבל אתה יורד על 90 אחוז מהרשת פה שמורידים דברים......ותעשה לי טובה זה לא פוגע ישירות בשום בנאדם עני/מסכן ואפילו לא כ"כ באנשים ממוצעים,זה פוגע בעיקר בעשירים שלא חסר להם
|
![]() |
![]() |
# 117 | |
Winner
|
ציטוט:
הכסף שאיתו אתה קונה את המשחקים הולך גם למנקים במשרדים שם, גם לתכנתים, וגם לבעלים. אז הכסף הזה לא שייך רק לעשירים שלא חסר להם, וגם אם כן, הם עבדו קשה בשביל הכסף הזה ואתה לוקח להם אותו! לפחות אם היית מבין מה אתה עושה, אבל אתה בחוצפה חושב שמה שאתה עושה זה דבר טוב..
![]() |
# 118 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 119 |
חבר בקהילה
|
תעשה לי טובה...הם לא נסגרו עד עכשיו בגלל הורדות כלומר הם גם לא הולכים להסגר בגלל הורדות
אם הם יסגרו זה בגלל משחקים לא טובים |
![]() |
![]() |
# 120 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
עמרי, ואם אני רוצה משחק ואני לא יודע אם הוא מספיק טוב כדי לשלם עליו? אני אוריד ואשחק, ואף אחד לא יגיד לי שאני גנב, למה? כי זה לא עניינו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|