|
![]() |
# 1 |
חסום
|
אתה סוג של בזבוז, ז''א יש לך סגנון וכשרון ענק, אתה לא יודע לנצל את זה.
אתה מסתכל על יותר מדי מעצבים ישראלים בפורום הזה וביזרארט ואיכשהו זה משפיע עלייך, במקום ללכת על סגנון של חו''ל, הרקע האפור, הלוגו, הפרסומת, זה דברים לא ממש מתאימים וקשורים, אבל תסתכל על עיצובים קודמים שלך, הקטע של הכפתורים, הדשא, ובזה ה "עדכונים מהירים" זה מזכיר לי סגנון של מעצבים גדולים בדיבאנטארט, אתה צריך ללכת על זה :] לעשות את העיצוב מלא ושונה כמו שעושים שם, ולשכוח ממה שאתה רואה פה בפורומים כי זה סגנון אחר. בהצלחה.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
דבר שני אשמח אם תפרט קצת בנושא של מה לדעתך גרם לעיצוב להראות "ישראלי" יותר מידי כי אני באמת רוצה לשפר את זה. תודה על תגובתך הכנה.
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
הסגנון של הבלוקים שלך כמו שאמרתי, מזכיר לי נורא מעצבים מדביאנטארט, לינק אחד שיסביר לך הכל : http://kwaku.deviantart.com/gallery/#_featured--3 תנסה ללכת לכיוון הסטייל הזה, לרמה שלו אני מאמין שאתה לא תגיע בשנה שנתיים הקרובות, למרות שאני מקווה שכן, אבל תנסה, את הבסיס יש לך, הצבעים, הסטיילים, הסוג של הבלוקים והחשיבה, יש עוד המון כאלו אם תצטרך עוד הסבר למה שאני מתכוון - ה.פ. בכל מקרה, סגנון צבעוני יפה, תברח מהסגנון הישראלי, תסתכל על אתרים כמו בלינק ששלחתי לך ולך לכיוון הזה, זה הסטייל שלך, אתה צריך לפתח אותו, לא לשנות אותו כי אתה לא תצליח. בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט: