![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום אני איליה, חלק מכירים אותי פה.
אני מקנדה ולומד ממש קשה ואין לי זמן לבנות דברים בעצמי, אני מחפש אחר חברה שתוכל לבנות לי אתר פשוט אך עדיין יפה לעין. אני מחפש אחר שרת רדיו שיהיה באתר הזה. וכמובן אחסון. אני יכול לקבל חבילות עצומות, מדהימות ברמה שקשה לתאר, רובכם לא יודעים שאפשר לקנות כאן חבילות כמו : אחסון ותעבורה ללא הגבלה וכל השאר ללא הגבלה בלא יותר מ 10 דולר לחודש שזה גרושים לכזאת חבילה. וניסיתי אותה והיא מעולה ועבדה לפורום שלי ולאתר שהיה לי. הסיבה שאני מחפש חברה ישראלית היא בגלל שאני יותר אוהב את התמיכה של הישראלים, התמיכה בחו"ל מקצועית מדי והם לא מבינים במודים כמו ישראלים, הם ידברו יותר על הקוד ואם אתם לא מבינים קצת תיכנות אתם לא תוכלו להסביר מה הבעיה, ברוב המקרים לא תוכלו לתאר להם מה המוד עושה, תהיו חייבים לדבר במונחים מקצועיים. בעיקרון אני חושב שהתמיכה של החברות הישראליות נוחה יותר במובן הזה... אבל אני לא מחפש אחר פארשים גמורים שיעשו לי בעיות ולא יהיו רציניים בכלל. וגם לא אחר כאלה שינסו לדחוף לי מחירים בשמיים, אחתר פשוט אדחה את ההצעה ואמשיך עם החברות בחו"ל, אז מה שלוקח לי 5 דקות יותר על כל שיחה כדי להסביר להם מה אני רוצה, עדיף שהשירות יעלה לי פי 5 פחות. אז בשביל לסכם, מה שאני צריך זה: חברה שיכולה לעשות את כל אלה : לבנות לי אתר+פורום לאחסן אותו על השרת שלה לתת לי שרת רדיו אני יכול לשלם בדולרים או בשקלים. |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
כמה שטח אחסון ותעבורה?
כמה מאזינים הרדיו? איזה אתר אתה מעוניין? תפרט יותר שנוכל לעזור לך..
עסק רשום [?]
|
לפי תקנון המבצע
500 מגה 50 גיגה תעבורה ב30 ש"ח לחודש שטח אחסון 500 מגה תעבורה חודשית 50 ג'יגה גישה ללוח בקרה מתקדם לניהול עצמי מלא תאי דואר POP3 ללא הגבלה ממשק Web לתיבת הדואר (WebMail) תאי הפניית דואר סאב-דומיינים ללא הגבלה חשבון FTP ספריית CGI-BIN אישית סטטיסטיקות מפורטות מסד נתונים MySQL - ללא תשלום תמיכה ב- C, C++, Java, TCL/TK,Python, Perl, PHP, SSL, FrontPage פאנל ניהול DIRECTADMIN התקנה ללא תשלום פרטים ליצירת קשר טום איסיקיו 99928728 אימיל admin@ddr.co.il פלאפון 0506807106 מסנגר לא פעיל כרגע כתובת החברה http://ddr.co.il |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
היי,
להלן הצעה מטעם עסק FreshServ. חבילת אחסון מתקדמת שטח אחסון: 450 מגה. תעבורה חודשית: 40 ג'יגה. הגבלת גודל מסד: 80 מגה. כל השאר ללא הגבלה: (פירוט)!! מחיר חודשי: 60 ש"ח.
כן, ישנם עוד פיצ'רים, חובה אבל חובה לפני הקניה לשמוע עליהם (לא מעוניין להעלות אותם על גבי הפורום) - לשמוע ולראות לא עולה כסף!!. מעוניין? צור קשר! פלאפון: 0509240124 (אם אין מענה, השאר הודעה). טלפון קווי: 03-9501134 (זמין בין 16:30-18:00 פרט לשבתות חגים וערבי חגים בהם הקו לא פעיל). איסיקיו: 170925340. אימייל: sales at freshserv.net. המשך יום נעים ושבוע טוב!.
עסק רשום [?]
|
שלום רב ilya89.
ספיישל-סרב הוקמה בשנת 2006 על מנת לספק שרותי אינטרנט מיתקדמים למגזר האישי והעסקי כאחד. אנו בספיישל-סרב מאמינים כי השירות והתמיכה ללקוח זה המרכיב העיקרי להצלחת האתר. להלן הצעה מטעם ספיישל-סרב: חבילת איחסון בינונית שטח איחסון: 500Mb תעבורה חודשית: 50Gb פאנל: Direct Admin -כל השאר ללא הגבלה- תשלום חודשי: 40₪ תשלום שנתי: 420₪+דומיין בינלאומי מתנה. לפרטים נוספים והשוואת חבילות לחץ כאן למה דווקא אנחנו?
מעוניין לשמוע עוד? צור קשר עוד היום! יפים קגנוב: 0546280878 גיא חדד: 0545822481(מקרים דחופים בלבד!) יש אפשרות ליצירת קשר ע"י תוכנות המסרים המידיים, מסנג'ר: guy AT special-serv.net אייסיקיו: 50068686 כמו כן, אתה מוזמן ליצור קשר/להזמין דרך אתרינו ע"י לחיצה כאן יום טוב.
שם: גיא חדד טלפון: 077-2110302 אימייל: Guy@Special-Serv.co.il www.Special-Serv.Co.il Last edited by special-serv; 27-12-07 at 01:27.. |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
היי,
החבילה הזאת מתאימה עבורך : http://www.uptime.co.il/large.html אפשר גם כמו שביקשת באותו המחיר (400 אחסון, 50 ג'יגה תעבורה) בקשר לתמיכה שכתבת, אסביר לך את הסייגים שלי בנושא בטלפון אם יהייה צורך וההצעה שלי תהייה רלוונטית עבורך. ליצירת קשר : http://www.uptime.co.il/contact.php או להתקשר 072-233-7888
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|