|
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
היי,
על מנת למקד את הצעתי, אשמח אם תענה על השאלות הבאות: אשמח לדעת מה תאחסן? מה המסד הכי גדול? כמה שאילתות בממוצע? האם היו/ישנם התקפות על האתרים אותם תאחסן? כמה תעבור +- הינך צורך כרגע לחודש? המשך יום נעים.
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מה המסד הכי גדול? כמה שאילתות בממוצע? לבינתיים הוא 100 ובכל יום לפחות עוד 2-3 MB האם היו/ישנם התקפות על האתרים אותם תאחסן? - אין לי מושג. כמה תעבור +- הינך צורך כרגע לחודש? - כרגע אני על חסות כזו, שאני מאחסן רק את האי. וזה לוקח לי בסביבות ה100, ואני רוצה להתפתח ולבנות עוד מספר אתרים. |
|
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
היי,
להלן הצעה מטעם עסק FreshServ. חבילת ריסלייר בסיסית + שדרוג גודל מסד מקסימלי שטח אחסון: 3000 מגה. תעבורה חודשית: 300 ג'יגה. הגבלת גודל מסד: 150 מגה. כל השאר ללא הגבלה: (פירוט)!! מחיר חודשי: 120 ש"ח.
כן, ישנם עוד פיצ'רים, חובה אבל חובה לפני הקניה לשמוע עליהם (לא מעוניין להעלות אותם על גבי הפורום) - לשמוע ולראות לא עולה כסף!!. מעוניין? צור קשר! פלאפון: 0509240124 (אם אין מענה, השאר הודעה). טלפון קווי: 03-9501134 (זמין בין 15:30-18:00 פרט לשבתות חגים וערבי חגים בהם הקו לא פעיל). איסיקיו: 170925340. אימייל: sales at freshserv.net. אופציה ל24 שעות התנסות. המשך יום נעים ושבוע טוב!.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|