![]() |
# 31 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה שאתה בעצם מנסה להגיד לי שעבדו אלייך בעיינים~!
להתחייב מחדש? אם לא יכולים להכרייח אותך להתחייב אתה יכול לאישר במחיר הרגיל של 1.5 39 שח לחודש בלי שום התחיביות בוא נגיד ככה שאם אתה לא תלמד להתחיל להתקשר לבקש מנהלים ולא לדבר אם נציגי קשריי לקוחות רק אז יתחילו לתפוס ממך בקיצור שיחקו איתך ואתה נפלת לרשת.. אם לא היית מתחייב בשמחה היית עוזר לך.. אבל כבר מאוחר מדיי המלצה שלי (בזק בנלאומי) |
![]() |
![]() |
# 32 |
הוסטסניון
|
לא שזה מפריע לי כל כך הרי בסה"כ אני רוצה רק אינטרנט ובנטוויז'ן אין תקלות אז ככה שזה בסדר אבל עכשיו בפעם הבאה אני לא אתחבר אליהם
אני מחפש ספק אינטרנט שיהיה קודם בלי תקלות ואחר כך זול.. קשה למצוא כזה בישראל
# 33 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 34 |
הוסטסניון
|
חחח מזכיר לי את הבדיחה
לקוח: אני כבר 10 שנים אצלכם! נציג יס: אדוני, אנחנו קיימים רק 4 שנים. לקוח: אתה מתחכם איתי?!
# 35 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 36 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בנוגע לעניין של ההיתחיבות אם לא עבר הרבה זמן מאז שאם התחילו לך את החבילה החדשה
אז אתה יכול להיתקשר אליהם ולדרוש לקבל את החבילה ללא התיחיבות במחיר הרגיל שלה לא ללכת אליהם ולהגיד להם אני רוצה להיתנתק למה הלכתם וחייבתם אותי לעוד חצי שנה (לא בסגנון הזה) בקיצור אם לא עבר יותר מ3-4 ימים תתקשר אליהם שיחת חינם 1800017017 מהיום בשעה 5 (בימי שישי שירות הלקוחות מחליף את המכירות) ותבקש מהם לקבל את החבילה ללא היתחיבות באיזה מחיר שיציעו לך ותגיד סבבה אחריי שאם עשו את זה אתה מתקשר אחריי שעה שעתים לוודאות שזה הכן עודכן ואם זה באמת עודכן תשאר ככה עד יום ראשון ביום ראשון תתקשר אליהם ותבקש את "קשריי לקוחות" ותגיד להם שאתה רוצה להיתנתק! עובד 100% זכיות יוצרים שלי ![]() |
![]() |
![]() |
# 37 |
מנהל ראשי
|
האמת?
HOT שוחטים אותו במחירים תשתית, משהו כמו 80 ש"ח (פשוט כי התעקשתי למסלול בלי התחייבות), אולי באמת הגיע הזמן להתקשר אליהם ולהוריד את המחיר. ואינטרנט זהב יוצא משהו כמו 50 שקל, 1.5 מגה עם כתובת IP קבועה. |
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 39 |
חבר וותיק
|
אממ אין לי מושג, אבל אני יודע שזה הרבה, אני צריך לשדרג תמהירות בדחיפות ..
|
![]() |
![]() |
# 40 |
מנהל ראשי
|
Will Do.
למרות שהמחיר עצמו של האינטרנט (ספקית) הוא לא גבוהה, נהוג לגבות על כתובת IP קבועה משהו כמו 17-25 דולר, ככה ש..פלוס האינטרנט, המחיר סביר. HOT...כן, אכן שחיטה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|