![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[עזרה] שילוב PHP עם - JS אייך?
אוקיי אני עכשיו בונה משהו קטן ופעם ראשונה שאני רוצה לשלב - JS זאת הפונקצייה שלי שימו לב ניסיתי לקרוא לפונקצייה ב- PHP השאלה איך קוראים לפונקצייה של PHP דרך JS?
HTML קוד:
<script type="text/javascript"> function check() { user = document.getElementById('user'); pass = document.getElementById('pass'); send = document.getElementById('send'); if (pass.value == "" || user.value == "") { alert("נא מלא את השדות"); } else { <?php about(); ?> } } </script> |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אי אפשר..
פשוט תעשה: PHP קוד:
# 3 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אפשר עם AJAX שזה נקרא ב-JS XMLHTTP אתה יכול לקרוא על זה בגוגל ולחפש פה בפורום הסברים על זה
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אממ לא מצאתי,
עוד מישהו יכול להגיב אין דרך כולשהיא? תודה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
בבעיה הנוכחית, עפ"י מה שהבנתי אתה שולח טופס מסויים ורוצה לבדוק אם מלאו שדות מסויימים, אם לא להציג שגיאה ב ALERT ואם כן להמשיך עפ"י הדרך המקורית ולהכניס את הנתונים למסד או כל דבר אחר. לכן, בתגית ה- form אתה צריך לעשות משהו כזה: PHP קוד:
PHP קוד:
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הרי בפונקצייה של ה- JS אני צריך ב- else לפנות לפונקצייה של - PHP, כך שמה שנתת לי לא ממש עוזר :\. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אתה רוצה לבדוק אם השדות מולאו ואז לשלוח את הטופס או שאתה רוצה שאם הם מולאו והכל אז שהטופס יישלח בלי לרענן את הדף? בלי לרענן את הדף זה עם AJAX אבל עם סתם לשלוח זה כמו שרועי אמר
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() אם השדות מולאו אני רוצה לפנות לפוקנצייה של PHP ב- else. (כרגע לא חשוב מה הפוקנצייה של ה- PHP עושה). |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
ואו! אתה קצת מערבב פה...
javascript כתוב בצד-הלקוח והלקוח מחשב את החישובים(קיצר אפשר לראות בפלט), php מודפס בצד השרת. php ו- js ביחד מאוד פשוטים, לדוגמא: PHP קוד:
כדי לחשב בזמן הקריאה לפונקציה, לדוגמא בדיקת משתמש קיים נשתמש בקישוריות דו-כוונית או בקיצור ajax. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|