|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
חוץ מזה, אני כתבתי במופרש - האבטחה עצמה, היא רק חסימה פשוטה של מילים בשורת הכתובת, אז לדעתי האנשים שיתמשו, צריכים לדעת שהאבטחה פשוטה ביותר, ולכן הם לא צריכים לצפות למשהו.. אני מניח שבעתיד, כאשר יהיה לי ידע רב יותר בPHP, ואלמד (אני מקווה) אבטחת אתרים, אוכל להתחיל פרוייקט ביתר רצינות ולהגיע לתוצאות. תודה בכל זאת ![]() כרגע אין דמו, אני לא עומד לפתוח לזה איזה אתר או משהו, לא יודע אם אני אתקדם אם זה עוד.
מתכנת PHP ו - Mysql. Last edited by talbeno; 03-11-07 at 20:58.. |
|
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עם כל הכבוד, זה נראה כאילו הבאת את זה שיראו שאתה יודע לתכנת.. או משהו כזה.. ![]() |
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
יפה,
שכחת לציין פרטים להתחברות לפאנל: admin admin הפאנל דפוק, אני לא מצליח להגיע לשום מקום זה שולח אותי לפה: forum/index.php?act=Login&CODE=00 Last edited by S-Preso; 03-11-07 at 21:10.. |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אממ רעיון נחמד אבל...
PHP קוד:
חסמת גם כל מיני מילים לא נחוצות כמו %20 , שסתם יכולות לחסום משתמשים תמימים. אני מאמין שגם היה אפשר לרכז את כל המידע (בצורה מסודרת) בקובץ אחד או שניים , מה שפרסמת ממש "נראה" מערכת אבטחה רצינית שבפועל הקובץ היחיד שמאבטח זה SECME שוב , אני מקווה שלא העלבתי אותך .. פשוט כדאי שתלמד קצת להבא. ![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תגיד לי רגע, זה לא עדיף מכלום?
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בא אדם, מתאמץ ונותן עבודה שלו בחינם, וככה אתם יורקים לו בפרצוף, תתביישו!. אפילו שיבנה סתם סקריפט התחברות פשוט, אם הוא יפרסם את זה לקהילה, ואפילו אם זה יהיה פריץ אני אגיד תודה ובנימה זו: תודה MasterT, אולי לא התכוונת לזה, אבל הביקורת שלך היא לא בונה, היא עוקצנית (ואני לא אומר שהתכוונת) אתה לא הראת לו מה לשפר, ולכן זוהי לא תגובה בונה
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
בשביל לשתף, מה שרוב האנשים לא עושים פה!.
![]() Last edited by DorWD; 03-11-07 at 22:50.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|