![]() |
# 21 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני הפקדתי לפני חצי שנה 120 שח למישהו
דרך בנק פועלים ולא נתנו לי ואמרו לי לחכות למנהל הסניף (לא הבנתי מה אם רוצים ממני) אחרי 50 דקות של המתנה דברתי אם המנהל הסניף שאמר לי שמבחינת חוקית בלי תעודת זהות אסור לו לתת לי להפקיד אפילו אם אני מפקיד לא מושך הוא אמר שיש ילדים שמשחדים אותם לתת וזה.. ובגלל זה חייבים להיזדהות לפני הפקדה כלשהיא |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
הדואר לוקח 19 שקל עמלה וכמה אגורות
ובקשר בנקים אחרים הם לוקחים 30-40 שקל. הסיבה לא ידועה |
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 24 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה ממש אבל ממש לא נכון
אני הפקדתי בכל הבנקים חוץ מבנק "לאומי" וכולם דורשים תעודת זהות לא מספר |
![]() |
![]() |
# 25 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
היא דווקא מאוד ידוע רווח! הבנקאים מרוויחים מהעמלות והריביות! אתה לא משלם להם על פתיחת חשבון,אתה לא משלם להם על זה שהם שומרים את הכסף,אבל ברגע שאתה מלווא אז הם רק מרוויחים,וברגע שאתה מבצע כל מני תנועות למיניהם... אז אין לי מושג באיזה עיר זה היה,אבל גם אני מפקיד דיי הרבה,ואף פעם לא ביקשו ממני תעודת זהות,ואפילו לא מספר תעודת זהות.. רק שם מלא.(טוב זה אולי בגלל שהכל ניהיה ממוחשב ברגע שאתה לוקח מספר מהמחשב אתה מקיש ת.ז ואולי ככה לפי המספר טור שלך הם יודעים את הת.ז שלך). |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה לא יודע שאצלינו במידנה - שום דבר לא בחינם?
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
מישהו ניסה פעם לשלוח " המחאה בדואר " ?
![]() |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר בקהילה
|
האמ באתר של בנק הפועלים יש הנחה מעמלות להעברות של כסף דרך האתר... (לאנשים שנימצאים בבנק הזה)
וחוץ מזה לצעירים יש הנחה על כל העמלות בבנק הפועלים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|