![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
n95 אחי הוא הכי טוב שיצא !
בקשר להגנות שאמרת יש לסידרת N 73 95 ... תוכנות להורדה ויש תוכנה שאם אתה מוריד היא לא ניתנת למחיקה !!! אותה תוכנה שאני לא זוכר את שמה מה שהיא עושה במקרה ומישהו יגנוב לך את המחשיר הוא נדפק !! א ) ברגע שהוא יחליף את הכרטיס שלך בשלו אתה תקבל הודעת SMS עם פרטי הכרטיס שלו ... ב ) כל טלפון שהוא יעשה המכשיר שלו ישלח לך הודעת SMS למי הוא צילצל מתי וכמה זמן דיברו ... ג ) כל טלפון שהוא יקבל המכשיר שלו ישלח לך הודעת SMS ממי הוא קיבל מתי וכמה זמן דיברו ... ד ) כל SMS שהוא שולח אתה תקבל העתק + לאיזה מספר הוא שלח !!! ה ) כל SMS שהוא יקבל אתה תקבל העתק + מספר השולח ו ) שוב הוא לא ידע בחיים שיש את ההתקנה של התוכנה כי היא בלתי ניראית !!! ז ) גם אם הוא מוחק אותה ? OWND היא נמצאת על הזיכרון של המכשיר עצמו וננעלת רק אם הוא לוקח פטיש ? ושובר תפלאפון זה יעזור ! ישנם עוד מלא אפשרויות שם רק שאני לא זוכר חבר שלי הדגים לי על הפלאפון שלו אחד הנדירם ! מי שחשב על זה גאון ד"א ! למי שלא מאמין שיחפש !!! ובנוסף ה SMS שאתה מקבל ? הוא משלם מואהאהאהאהאהאה ולפי הידוע לי יוצאת גירסא חדשה בקרוב לזה עם שיפורים ... אני יודע שזה תומך ב N95 וב N73 לאחר שחבר הוריד לפלאפון שלו |
![]() |
![]() |
# 22 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נחמד לשמוע אבל אני בחרתי רק שני מכשירים ובקשתי את דעתך אליהם!
w660i k800i |
![]() |
![]() |
# 23 |
הוסטסניון
|
Kuchi
ראיתי את זה זה נחמד מאוד אבל יש בעיה אם צורבים גירסא זה מוחק את התוכנה דבר שני מה יעזור לך אם גנבו לך תפלאפון שישלחו לך הודעות על זה?
# 24 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אפשר לגלות מי זה לפי המספר שלו
|
![]() |
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
שהוא יידע מי גנב =/
|
![]() |
![]() |
# 26 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
N95. אל תקנה שום דבר עם ג'ויסטיק.. לא משנה כמה החברה עמידה- הג'וייסטיק ייהרס בקלות.
|
![]() |
![]() |
# 28 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוקיי הדיון הזה מביא רק ויכוחים
אפשר לנעול (אני בעל האשכול) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |