![]() |
# 31 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אסירים עם דם על הידיים משוחררים רק בעסקאות החלפת שבויים, לעולם אבל לעולם לא בגלל שהם התנהגו טוב בכלא. יש זכויות לאסירים אבל כל הדוגמאות והסיבות שנתת לא נכונות פשוט. לבן אדם קיצוני כמוהו אין מקום בחברה תקינה ובמדינה בעלת משטר דמוקרטי.
![]() |
# 32 | |||||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז סלח לי, אם הנבלות האלה משתחררים...גם רוצח עלוב כמוהו יכול להשתחרר (אם לא מובן אז כן, לדעתי אין להפלות אותו כי הוא רצח ראש ממשלה). ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
כתבתי למעלה: ציטוט:
שמע, אם בנאדם שרוצח את אישתו מול הילדים שלהם יכול להשתחרר (שהוא כמובן נורמלי לחלוטין וכלל לא קיצוני בדרכו שלו), גם בנאדם קיצוני כמו יגאל עמיר יכול להשתחרר. ודוורא במשטר דמוקרטי יש מקום לכולם, גם לכאלה עם דעות קיצוניות (הוא מרצה את העונש שלו כמו כל פושע עלוב במדינה דמוקרטית). |
|||||
![]() |
![]() |
# 33 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אולי הוא פשוט רצה להותיר את חותמו ולקבל פרסי נובל ושהשם שלו יכתב בהיסטוריה ויזכרו אותו וידעו מי הוא. (שלא תחשוב שאני באמת חושב שזאת הסיבה העיקרית שבגללה הוא פעל.... אבל זאת גם אפשרות....). ורק פתטי יכול לחשוב שהדרך שלו הובילה לשלום..... (ובכלל ביום הזיכרון ליצחק רבין מעוותים את המציאות, בבחירות שהיו באות קצת אחריי שהוא נרצח, אם הוא לא היה נרצח, הוא היה כמובן מפסיד). ובגלל הניסיונות שלו הוא בין האחראים העיקריים שערבים חושבים שכלל שהם יעשו יותר ויותר פיגועים, יותר באלגנים, ירצחו יותר אנשים הם יקבלו יותר. (או לפחות מבין אלה שהוכיחו שהם באמת צודקים מי שחושבים ככה....). שלא לדבר על כך שויתרנו (ברחנו) על שטחים שאלפי חיילים נהרגו כדי להגן אליהם ואת השטחים האלה לא יחיזרו לנו למרות שהפלסטינים לא מילאו את חלקם בהסכמים. |
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
משתמש - היכל התהילה
|
בצורה גרועה מאד, ללא ידיעת כל רקע או מחשבה משפטית.
המציאות שלך זאת לא המציאות שהמדינה והעם נמצא בה. ציטוט:
במשטר וחברה דמוקרטי יש מקום למחילות אבל אין מקום לכולם. בן אדם שרוצח ראש ממשלה בגלל שלא היה מרוצה מהדרך בה העם בחר (כן, העם בחר את הדרך של רבין) ופעל בצורה שכזאת, לא ראוי לחזור להיות אחד מכולם. אני לא מבין עדיין איך לא הבנת בין הבדלי רציחות. אני לא מבין גדול בחוק ומשפט אבל מספיק לראות טלויזיה מדי פעם, אם זה חדשות ואם זה סרטים כדי להבדיל בין מקרה למקרה. המקרה הזה הוא חד משמעי מכל כיוון שרק תסתכל עליו.
![]() |
# 35 |
חבר מתקדם
|
זה לא אבו מאזן, זה אבו בלוף.
הפלסטינים לא סופרים את אבו בלוף. זה כמו לתת נשק למישהו ולומר לו "תהרוג אותי". יגאל אמיר רצח אזרח, כן, גם ראש הממשלה שלנו הוא סוג של אזרח. ואין הבדל (משפטית), אני לא מדבר מוסרית, בין רצח של ראש ממשלה לבין רצח של אזרח פשוט, שניהם אזרחים. זה שאת פלוני מכירים רק 1000 אנשים ולא כל המדינה, לא הופכת אותו להיות פחות חשוב מראש הממשלה, כך שזה לא אומר שאפשר לשחרר רוצח שרצח אזרח פשוט. מה שאני רוצה לומר זה, שפשוט לא יהיו הפליות. אני חושב שכל רוצח צריך להירכב בכלא, אבל אם כבר משחררים - ולא משנה על מה, משחררים, אז שלא יעשו הפליות.
# 36 |
חבר וותיק
|
הוא מתכוון לכך שבשביל לנהל דיון על פוליטיקה, או להתווכח או איך שלא תקראו לזה, אין צורך בקללות ובניסוח חריף של הודעות. כמובן שיהיו חילוקי דעות אבל לא ככה...
|
![]() |
![]() |
# 37 | |||||||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
מחבל שרצח ילדים בשנתם לא צריך לחזור לחיות בחברה כלשהי, אך עובדה שלבסוף הוא יחזור. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||||||
![]() |
![]() |
# 38 |
Winner
|
אחת ההחלטות החשובות ביותר של אזרח במדינה דמוקרטית היא ליבחור בראש ממשלה,
רבין נבחר ברוב קולות, יגאל עמיר לא רצח רק את רבין, הוא רצח את דעתם של רוב אזרחי ישראל. ועל כן הוא צריך להירקב בכלא עד סוף חייו, ואני רק מרחם על הבן שלריסה תלד. |
![]() |
![]() |
# 39 |
חבר מתקדם
|
ולאחר שנבחר ברוב קולות, רוב הקולות הופנו נגדו.
# 40 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז כן, עפ"י שקר זה ("אי מסירת הגולן") אפשר לנצח בחירותץ העובדה היא שבבחירות אחרי הרצח העם בחר בימין ולא בשמאל (אומר לנו משהו, לא?). |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|