|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
EOF = End Of File
...
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
למה להספים
![]() ![]() אין כזה דבר מקורי אם אני לא טועה באתר של PHP הדוגמה שהם נתנו היה כתוב EOF אז כולם חשבו שרק זה מה שאשפרי חחחחחח גם באתר של PHP ישראל וגם בכל אתרי הלימוד זה אותה הדוגמה... ככה שזה מה שכולם חשבו כי לא כולם קראו טוב טוב את הדבר הזה ![]() בקיצור מערכת פמטלט זאת מערכת שאתה מכין בעצמך או מוריד מהאינטרנט שהיא לוקחת טקסט והופכת אותו שיהיה מותאם לה... בדר"כ יש המון שימוש בביטויים רגולריים ובפונקציות של preg ו- eregi וכ"ו ובעזרת הפונקציות האלו אתה פשוט מאוד מכניס בקוד במקומות מסויימים אתה מכניס את התוכן שלך...במערכת כמו IPB ו- VB ו- MYBB יש שימוש במסד שממנו מוציאים את העיצוב של כל חלק באתר אבל לפי דעתי זה הרבה פחות יעיל מביטויים רגולריים אבל זה כל אחד ואיך שהוא חושב.... בקיצור בכללי מערכת טמפליטס זאת מערכת שלוקחת טקסט ומוצאת בו חלק שהוא אומר לה משהוא ומשנה אותו במערכת שהסתכלת( המערכת שלי(SITETOU) ) השימוש הו ע"י דבר כזה: [{}] ובפנים טקסט ז"א נגיד ככה: [{sitetitle}] ישתנה לך לכותרת האתר וכ"ו כמובן שזה נעשה ע"י ביטוי מסויים אבל עדיין במערכת זה לא כל כך מתקם ועוד מאט( בגרסה הבאה ) אני ישנה את כל החלק הזה ותהיה מערכת הרבה יותר טובה ונחמדה... כמובן שזה לא בשבוע או בשבועים הקרובים ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|