|
![]() |
# 1 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אז ח"ח על זה (: תראה, החוקים פה הם רבים - לא משאר הקהילות שאני גולש בהם, אבל הם בהחלט ארוכים ממוצע הפורומים. החוקים נכתבו מן הסתם מסיבה, ואני גם אחדש לך - יש חוק כמעט על כל דבר כי כשלא היה אנשים ניצלו את זה. Hosts רואה בו כפורום קהילתי לכל דבר, אך אי-אפשר לומר שהפורום הזה לא פתח איזשהו במה לעסקים בתחום ההוסטינג ולימד רבות במשך השנים שהוא פעיל. אני מאמין שלכל מקום שאתה מגיע אליו (חדש מן הסתם) אתה צריך להתרגל, ואני אגיד לך עוד דבר: מה בסה"כ אנחנו מבקשים? שתהיו בני אדם. אם היינו היום במצב כזה שיש רוב משתמשים שיודעים להיות בני אדם בפורום, היינו צורכים אנרגיות רבות וגם חוקים רבים. יש לקחת בחשבון שHosts ממזמן כבר לא "פורום רגיל" ונמצא בידי בעלים - הוסטס הוא עסק של אלון (בעל הפורום) ובאמת מוכר ככה ברשויות החוק. אי לכך, החוקים נכתבים בלשון משפטית. כל שינוי שנעשה פה נעשה גם לאחר דיונים רבים, אני יכול להגיד לך שהטיוטה הראשונה של "המתכונת החדשה" הייתה שונה לגמרי ולהזכיר לך שאני פה גם כמשתמש ואין לי שום סיבה שבעולם עכשיו להוציא עוד חוק או לשנות את הוסטס מערכתית שהוא לא לטובה (או שכך אני מאמין), זהו עומס גם עלינו. בנוגע לחינמיים: אתה מסלף את הדברים שאני אמרתי, לא ציינתי שהוא מוריד מהפורום אלא שהוא ירד מהפסים (כל הבקשות חסות כיום, נראות בלשון המעטה זוועה) והוא איבד בעצם את המטרה שלשם הוא נפתח. ברור לכולנו שלא סגרנו לצמיתות את במת הבקשות של החסויות, אבל כהתמודדות מיידית למצב אנחנו סוגרים אותו לצד אחד, אני מאמין שכשנחליט על דרך התמודדות חדשה הפורום יפתח שוב/ במסחר יהיה ניתן גם לבקש התנדבויות. הכוונה של רון בתגובה ל"אסור לבקש בפרטי" היא באמת כשמשתמש מטריד. אין לנו כל בעיה שתעשו מאחורי דפי הפורום את הבקשת התנדבות לX משתמש, רק קחו בחשבון שבמידה ומשתמש ביקש שלא לעשות כן או ידווח עליכם, אתם תשאו בתוצאות (וזה בהחלט שונה מזה שתציע למשתמש אחסון בתשלום שאתה לא עסק רשום - אז גם אם למשתמש זה לא מפריע, נתפסת? הוגבלת). אם יש לך עוד שאלות/ הע(א)רות אנחנו נשמח לשמוע (: |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|