![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
אפשר להגדיר תג META שמדי 15 דקות יבצע ריענון.. לא כל דבר חייב לתקוע AJAX
# 12 |
חבר וותיק
|
באמת לא חייב לתקוע בכל מקום AJAX..
לדעתי זה מיותר.. הדרך של hanan היא הכי טובה לדעתי.. ואפילו לא צריך למחוק כל פעם את את האאי פי מהמסד.. אפשר לעשות פשוט שכול יום בשעה 00:00 יהיה קובץ שיופעל אוטומטית ע"י ה DA שירוקן את הטבלה..
# 13 |
חבר מתקדם
|
זה לא ממש סטטיסטיקה, זה אני רוצה לראות כמו שכמה אורחים יש פה בנושא הזה למשל כתוב 4 אורחים, עם אחד יצא ואני ירענן זה ירשום 3 אורחים. עכשיו במקום לרענן לעשות איזה לעשות שהחלק של הטקסט שאני ישלוף מהמסד אז הוא יתרענן בלבד. רק שאין לי מוסג עדין איך אני עושה את זה.
# 14 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
זה פתרון מתחמק.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
Whatever
|
כל גולש שנכנס ה IP שלו נכנס למסד, כל פעם שגולש עובר עמוד מורץ עמוד בדיקה (ע"י include) שמוחק את כל הרשומות שהזמן בהן גדול [נראה לי, אין לי כוח לחשוב על זה] מה- 5 / 15 דק' אחרונות ופשוט מוחק..
PHP קוד:
אתה רוצה מיידית? תוסיף onunload בנוסף.
# 16 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
הכנתי את זה הרגע בשביל מערכת ADMINISTRATOR בלי שום קשר לבקשה שלך, תגיד לי מה אתה לא מבין ואני אעזור לך. צריך את מבנה הטבלה? את צורת הבנייה? חוץ מהקוד עצמו אני נותן לך הכל.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
צורת הבנייה תעזור לי הרבה
# 18 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
הטבלה:
ip, id, type, agent, time ip - הIP של הגולש id - הID של המנהל, כמובן שזה לא חובה type - סוג המנהל, רציתי לשמור גם אורחים אז עשיתי ADMIN ו-ADMIN_GUEST agent - סוג הדפדפן וכו', שומר את המידע של HTTP_USER_AGENT במערך SERVER, ומונע אישור הסשן בדפדפן ששונה ממה שנכנסת ממנו - כלומר, אם אתה נכנס מFF ואח"כ מIE אתה צריך לאמת שוב, כמו סשן רגיל. הכנתי (לפני הרבה זמן) מחלקה בשם Administrator, כשיוצרים אותה היא מבצעת אימות - האם הרשומה של הIP והAGENT קיימת במסד? אם כן היא מעדכנת אותה ואז בודקת מאיזה סוג היא - אם היא מסוג אורח, אז זה רק מעדכן את הזמן. אם זה מסוג מנהל, אז זה הופך משתנה בCLASS לTRUE ושומר את המידע. בנוסף, בעת ההתחברות, יש INSERT במידה והIP לא קיים במסד ו-UPDATE במידה והוא קיים. אם לא הבנת משהו אל תתבייש לשאול. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עכשיו אני לא ממש הבנתי את העיקרון שלך.
![]() |
# 20 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני חושב שהבנתי אותך מצויין, כרגע כשמתחברים לאדמין יש לך רשימה של כל האנשים המחוברים לפאנל, באותה מידה הייתי יכול לעשות COUNT ולהציג את מספר המחוברים.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|