![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מחפש חברת קידום אתרים גדולה.
שלום!
יש לאבא שלי אתר והוא רוצה חברת קידום אתרים גדולה שתקדם את האתר. המילים הם לא מילים קשות.(דשא,טוף,חלוקי-נחל מילים כאלה) תקציב:400-500 דולר. צריך שהיה לחברה תיק עבודות מרשים. תודה לעזורים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
צור איתי קשר (פרטים בחתימה...)
|
![]() |
![]() |
# 3 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אני חושב שאתה יכול לשכוח מחברה גדולה שתקדם במחיר פחות מ600 דולר לחודש מינימום, מה שכן אתה יכול לנסות לפנות אישית לחברות הקידום המובילות:
גוגל -> קידום אתרים בכזה תקציב אני יכול להמליץ לך לחפש מקדם אתרים שעובד כפרילאנס,המחיר יהיה נמוך יותר אבל התוצאות יהיו פחות טובות. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
המחיר אכן חודשי, אבל הוא ציין פרט מאוד חשוב - המונחים לא קשים לקידום.. דשא? מי מקדם דשא? טוף? חלוקי נחל...
# 5 |
הוסטסניון
|
חברות קידום גדולות לא יתכלו עליך בתקציב כזה.
מקדם אתרים פרילנס יוכל לעשות את העבודה כי אלו באמת תחומים פשוטים. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
עזוב חברות גדולות, לך למישהו פרטי שיעשה לך את זה. במילים כאלו הוא יעשה את אותה העבדוה כמו החברות הגדולות.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני לא חושב שזה כל כך קל לקדם את האתר הזה יש שם אתרים בעלי ותק של 4-5 שניים שיש בהם הרבה מאוד מאמרים ומידע.
חשבו לצין התקציב שהבאתי הוא לחודש 400-500 דולר לחודש! ועוד דבר אחד מקדמי אתרים אמרו לי. שהם מקדמם את האתר שלי ניגיד חצי שנה.ואז אני מחליט להפסיק, אני חוזר לאותו מקום שהיתי לפני הקידום. זה כל החברות ככה פועלות? |
![]() |
![]() |
# 8 |
קידום ושיווק אתרים
לא בדיוק, כמקדמים אתר ללקוח קובעים כמה זמן הם יקדמו את הלקוח, כאשר מסתיים הזמן שהחברה מקדמת את האתר הוא יכול להמשיך או לפרוש מהחברה, מה שכן החברה יכולה(אלא אם רשום אחרת בחוזה) להוציא את הקישורים שהיא שמה באתרים שלה שמפנים לאתר המקודם, כמו כן הם יכולים גם להוציא את הקישורים שהם קישרו לאתרים אחרים אשר האתרים האחרים הפנו קישור לאתר המקודם(כמובן אם שליחת מייל או יצירת קשר על מנת שהוא יוציא את הקישור שלו גם כן.
ככה שחלק מזה נכון שללא חברת קידום או מקדם האתר ירד בדירוג אלא אם כן יצליח בעל האתר לבדו לקדם את האתר ללא עזרת החברה או הפרילאנס. הכומר. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא הבנתי בדיוק מה זה הפרילאנס תסבירו לי. והאם זה מקובל להכניס לחוזה שכשאני מפסיק את הקידום בחברת קידום אתרים הם לא מוצאים לי את הקישורים ולאת כל העבודה שהם עשו? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
קידום ושיווק אתרים
ציטוט:
פרילאנס זה מישהו שעובד FREE כלומר חופשי לא נמצא בחברה ועובד ע"פ פרויקטים עצמאיים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|