|
|
|
|
# 1 |
|
חבר מתקדם
|
קודם כל למי שהביא פה אחסון ווינדוס 50MB זה אני כבר מצאתי וזה באמת מוכרים בחבילות שמתחילות בפחות
ודבר שני יש הרבה עסקים שפשוט כותבים את ההצעת מחיר של החבילה של ה200 שלהם בגלל שזה לא ישנה אם הם יכתבו את זאת של ה100 או של ה200 כי זה אותו מחיר אני רק אומר שאתר מתחיל יכול לשלם בהתחלה קצת פחות כי הוא לא צריך שטחים כאלה גדולים |
|
|
|
# 2 |
|
חבר בקהילה
|
אצלי דווקא מתפרסמת חבילת אחסון אתרים של 50M שמתבססת על העובדה שמרבית האתרים\לקוחות לא מצליחים לחרוג ממכסה כזו, אפילו אם הם ממש מתאמצים (וזה לא כולל נפח דוא"ל).
מישהו בכלל יכול להסביר לי איך חורגים ממכסה כזו לאתר תדמית או מידע בסיסי?
|
# 3 | |
|
מנהל ראשי
|
ציטוט:
מ"עדויות חיות" של עשרות לקוחות. לפותח האשכול, מה בדיוק הדילמה? אז נכון שאתה לא משתמש מלכתחילה בכל שטח הדיסק אבל..זה השיקול שלך בקניית החבילה? כשההפרש בין חבילה של 50 ל-150 מגה הוא 15 שקלים, השיקול הנכון שאתה צריך לעשות צריך להתבסס על יציבות החברה, תמיכה וכו'.. למה מלכתחילה מוכרים חבילות של 150-200 מגה? פשוט בשביל להתאים לנפח גדול יותר של לקוחות, להזכירך - רוב האתרים אינם אתרי תדמית ואיך שלא תסתכל על זה, בחשבון האכסון היום נכללים גם שירותי דוא"ל, מסדי נתונים ועוד, שלרוב נגזרים משטח האכסון - כך שבסופו של דבר, השטח מצדיק את עצמו. |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|