|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
אין ספק שעשית שיפור משמעותי לחלוטין ולטובה
![]() אך חוץ מ-3 הלוגואים הללו אתה חלש בלוגואים... מקווה שתתשפר אחי חוץ מזה ידוע לי שאתה בן אדם רציני ואמין שווה למי שיעשה איתך עסקים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
העיצובים כולם נחמדים ..
הלוגו הסגול נראה טוב לדעתי ![]() בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אהבתי מאוד..במיוחד את של חיפה P :
האחרון עם הפלאש יפה מאוד |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
חח כלה יעצובים שוס אני לא יודע מה כוולם רוצים ממך, כל הכבוד!!!
# 5 |
חבר בקהילה
|
יפה טל
הכי אהבתי את העיצוב פארקור כי אני עושה פארקור ![]() חחח,מה פתאום לקחת ראיון לעשות אתר פארקור?=\ גם מכבי יצא נחמד |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
יפה ! אהבתי
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Авторитет
|
מכבי חיפה
![]() ואהבתי גם את הלינקין פארק, אגב אתה מכרת אותם ללקוחות\ייצא מזה אתר כלשהו בעתיד?
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
פצצה במיוחד מכבי חיפה !! דבר איתי לגביו
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
האתר של מכבי חיפה ולינקין פארק דיי אהבתי, יצא יפה, (במכבי חיפה - הרקעים הירוקים מתחת לכותרת הקטנות , זה דק מידי) לינקין פארק סה"כ משרת את המטרה ונראה טוב ..
![]() , אולי הייתי מוסיף עוד דברים ברקע סטייל גראנג'י כזה.. הפרקור פחות אהבתי .. לא התחברתי בכלל .. -_- מצטער, והלוגו קצת לא קשור ... הוא גם דיי גדול ומעיק על העין , והקווים החיצונייים דקים מידי, ז"א איפה שהלמעלה מתחבר.... (בקיצור איפה שיש לך קו בעובי פיקסל אחד בלבד - ובלי שום דבר אחר) בהצלחה, סה"כ לא רע ![]()
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
תודה רבה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |