![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
2^(n-1)-1 אם נציב במקום n את המספר 32 נקבל 2^31-1=2,147,483,648 ומכאן נובע שתחום המספרים הוא -2,147,483,648 עד 2,147,483,647. אני מקווה שעכשיו זה ברור ועכשיו אני אסביר לגבי ההמשך. double word היא היחידה הגדולה ביותר שקיימת כיום (MB זה בערך מיליון בייטים, GB זה בערך מיליאד בייטים וכך הלאה). מה שזה אומר זה לא שלא יהיה אפשר להשתמש בשפות התכנות שקיימות היום גם מאוחר יותר אלא שיהיה צורך להרחיב את המשתנה שציינת ומאחר והמשתנה הזה הוא כבר בגודל הגדול ביותר שקיים יהיה צורך ליצור משתנה עזר שיעבוד יחד איתו כדי לחשב את הנתונים. דוגמה דומה לזה היא הכתובת המוחלטת שנוצרת במעבד משילוב של משתני הסיגמנטים וIP. אני מצטער מאוד לשמוע שאתה מסוגל לתכנת בPHP ואינך יודע מה בעצם אתה עושה עם הפקודות הללו ואיך הם באמת עובדות במחשב שלך. אני ממליץ לך ללמוד קצת assembler. אין צורך להעמיק במיוחד אבל מאחר וassembler היא השפה הקרובה ביותר לשפת מכונה שקיימת היא תיתן לך מושג דיי ברור איך המחשב באמת עובד. מקווה שהבנת ![]() 64 סיביות זה צירוף של שני double word אין יחידה כזאת. ולכן כדי שהמעבדים יתמכו בדבר כזה בפני עצמו יש לשנות את הדרך שבה עובד המחשב של ימינו (השיטה הבינארית) וזה אומר שיהיה צורך לכתוב כל שפת תכנות שקיימת מחדש ולכן לא נראה לי שמישהו יעשה דבר כזה. Last edited by Kfir.G; 26-06-07 at 22:16.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|