|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אנטי- וירוס: Norton, אבל אני בין כה וכה לא משתמש בו.
פיירול: אין לי מושג. אנטי-רוגלה: כנ"ך. תכנות: EmEditor Ftp: לא משתמש בFTP, אבל אם כבר - אז FlashFxp עריכת תמונות: לא התחום שלי... דפדפן: Windows Internet Explorer 7 מסרים מידיים: MSN Messenger 7.5 תוכנת איחוי: שוב, אין לי מושג. נגן מוזיקה: Windows Media Player 10 נגן סרטים: BsPlayer/Mv2Player תוכנת דוא"ל: לא משתמש, אני בודק דוא"ל באינטרנט. (Walla) תוכנה משרדית: Open Office 2.2 גרסה עברית. מערכת הפעלה: Windows Xp Professional Sp2 אבל מת לעבור כבר לויסטה. זהו כעיקרון. ![]()
# 2 |
חבר חדש
|
אנטי- וירוס:Eset Nod32 + Nod32Fix 2.2
אנטי רוגלות : לא משתמש. Firewall: Windows XP Protection Center תכנות: Visual Basic 6. Ftp: FlashFXP עריכת תמונות: Adobe Photoshop CS2 דפדפן: Microsoft Internet Explorer 6 מסרים מידיים: ICQ 6 / Miranda Lite 3 תוכנת איחוי: AusLogics DeFrag Free. נגן מוזיקה: iTunes 7 / Winamp 5 / DJPower 3.85 נגן סרטים: Windows Media Player 11 תוכנת דוא"ל:Walla / GMail תוכנה משרדית: Office Proffesional 2007 מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Service Pack 2. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אנטי וירוס: NOD32
פייארוול: של הווינדוס אנטי רוגלות: אין FTP : FLASHFXP דפדפן: IE7 גרפיקה: פוטושופ CS2 מסרים מיידים: לייב מסנג'ר 8.0, איסיקיו 5.1 נגן מוזיקה: DIVX \ WMP10 \ KLITE CODEC משרד: OFFICE 2007 אימייל: ממשק GMAIL מערכת הפעלה: ויסטה ULTIMATE
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|