![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אביאל איזה לא מאמין,רמאי אתה לא מכיר אותו..
|
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
בכל המכתב הזה שחכת לציין שאתה לא לקוח שלי והלקוח שקנה את השרת לא פנה לטלפון שלי אשר מצוין באתר החברה אפילו פעם אחת בהודעה כזו או אחרת מי מה שאתה רושם כאן ,אתה היחיד שפנית דרך תוכנת ה-IRC ,ורשמתי לך שאני תומך רק בלקוח עצמו בשביל לא להגיע לאי-הבנות ואני מבקש מהלקוח עצמו להתקשר למספר טלפון שלי אשר מצוין באתר החברה ,חשוב לציין גם שאמרת שאני נתתי תשרת לחברים שלך זה ממש מצחיק מה שאתה רושם כאן "אתה" (הלקוח) זה זה שנתן לחברים שלו את הסיסמה לFTP/RCON והחברים שלך החלפו תסיסמה...
בקשר להחלפת ה-IP זה בדיוק היה פעם אחת בגלל שהעברתי את השרתי משחק משרת לשרת , בקצור אין מה להוסיף.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אה כן אני לא לקוח שלך ? אז מי שילם לך 150 שקל אלו שעשית איתם את הקומבינה? וכמה שהתקשרנו אלייך לא ענית , גם שאמרת לי להתקשר בשעות נוחות לא ענית , אז יאללה יאיר אל תבלבל את השכל,אה אנחנו נתנו את ה FTP או את הRCON..ואם בא לך לדעת,עדיין גם לא קיבלנו את ה FTP , 3 חודשים.
|
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
קיצר עכשיו אנחנו מכירים את יאיר.
ולפותח האשכול תביאו לו באן בזמן האחרון הוא מביא לכל אחד ביקורת רעה עם הרבה חוצפה.
חבר בקהילה
|
אין מצב יאיר אחלה בחור
אני זוכר קניתי ממנו שרת משחק לקונדישן זירו כל בעיה הייתי שואל אותו ההוא היה עונה אפילו התקנתי סופר הירו על השרת ושהוא גילה הוא רצה לסגור לי את השרת אבל הוא השאיר לי אותו ואמר פעם אחרונה(והסופר הירו הזה היה עם 50 רמות לא היה כזה עוד בתקופה הזאת[כנראה זה גרם לעומס בגלל זה]) |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|